Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid maakt geen fout en eist voorlopig koppositie op

Laatste update:

Betis kende een opmerkelijke seizoensstart: vóór zondag was de ploeg uit Sevilla al zes duels op rij ongeslagen en stond men op de zevende plek. Het doelsaldo was echter vijf om vijf; geen enkele ploeg had minder doelpunten gemaakt, maar tegelijkertijd had Betis minder tegengoals gekregen dan clubs als Real Madrid en Barcelona. De bezoekers wisten het dus ook Atlético erg lastig te maken en dat werd in de eerste minuten al duidelijk. Betis had in de openingsfase veel meer balbezit dan Atlético, maar kreeg wel te maken met een vroege domper na het uitvallen van Andrés Guardado.

Atlético, zonder de geblesseerde Diego Costa, maakte Betis onschadelijk. Zelf wist het team van Diego Simeone echter weinig te creëren in de eerste helft. Over het geheel had Simeone redenen om tevreden te zijn over het eerste bedrijf. Het ontbrak bij Atlético echter aan de scherpte in de afrondende fase. Een halve volley van Filipe Luís vormde de beste kans voor los Rojiblancos in de eerste helft.

Na de rust duwde Atlético het gaspedaal in. Een laag, geplaatst schot van Nikola Kalinic spatte uiteen op de linkerpaal; na ruim een uur dwong hij doelman Pau López tot een ingreep na goed voorbereidend werk van Antoine Griezmann. Het zo gewenste openingsdoelpunt viel een kwartier voor tijd. Vlak nadat Santiago Arias was ingevallen maakte Correa het verschil. De aanvaller maakte de nodige meters op de vijandelijke helft, kapte zijn tegenstander uit en vond vanaf een kleine twintig meter de linkerhoek: 1-0.

-
Wordt Atlético Madrid dit seizoen kampioen van Spanje?

Meer nieuws

Ajax maakt werk van komst Chivu als assistent en doet Roemeen enorme belofte
9
Ten Hag krijgt voor de verandering goed nieuws uit ziekenboeg van Man United
3
'Ajax en Potter financieel akkoord; nog slechts één struikelblok op tafel'
64
Sneijder en Theo Janssen maken overstap en gaan komend seizoen elders analyseren
29
Elfrink: 'Hij heeft de clubs voor het uitkiezen, maar is onbetaalbaar voor PSV'
5
VZ Kort: Hans van Breukelen gaat de kampioensschaal uitreiken aan PSV
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties