Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético Madrid pakt koppositie in LaLiga; Lemar juicht na 45 duels

Laatste update:

Een moedig Valladolid slaagde er in de eerste helft in het Wanda Metropolitano in om goed tegenstand te bieden tegen een grijs Atlético, dat ietwat vermoeid oogde en er amper in slaagde om doelman Jordi Masip aan het werk te zetten. Alleen in de derde minuut kwamen de bezoekers goed weg toen Masip een schot van Ángel Correa niet goed verwerkte en Luis Suárez, die zijn rentree maakte na het coronavirus te hebben opgelopen, de rebound niet kon benutten.

In de tweede helft, met Marcos Llorente in de plaats van Vitolo, probeerde Atlético meer op balbezit te spelen en had Valladolid meer moeite om de bal te veroveren. Na nog geen uur spelen kreeg het team van Simeone het scorebord in beweging: een lage voorzet vanaf de rechterkant van Kieran Trippier was te scherp voor Suárez, maar Lemar werkte het leer bij de tweede paal alsnog achter Masip. Dat was voor Simeone het teken om Saúl Ñiguez en Correa naar de kant te halen en Joao Félix en Koke binnen de lijnen te brengen.

Atletico en Valladolid wisselden periodes van balbezit af, maar de bezoekers kwamen niet veel verder dan de middenlijn. Negentien minuten voor tijd verdubbelde het team van Simeone de voorsprong: Trippier verlengde een bal van Jan Oblak in de loop van Llorente, die oog in oog met Masip trefzeker was. In het restant van de wedstrijd leunde Atlético op de voordelige marge en was Llorente met een schot langs de linkerpaal nog dicht bij de 3-0.

Voor Lemar zat het duel er na 77 minuten op: de Fransman werd vervangen door Lucas Torreira. Sinds zijn doelpunt in april 2019 tegen Eibar (0-1), 596 dagen geleden, had de Fransman niet meer als Colchonero gescoord. Hij gaf vier dagen later, in de 3-2 zege op Valencia, ook zijn allerlaatste assist. In zijn laatste 45 officiële duels was Lemar zodoende bij niet één doelpunt van Atlético betrokken.

-

Meer nieuws

Bologna lijdt duur puntenverlies in strijd om CL-ticket, mede door rood Beukema
2
Arsenal maakt het onnodig spannend tegen Tottenham, maar houdt druk op titel
15
Drie voormalig Eredivisionisten schieten Bournemouth naar 3-0 zege op Brighton
7
Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
10
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
8
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties