Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid speelt Turken stil, Benfica voldoet aan verwachtingen

Laatste update:

Galatasaray - Atlético Madrid 0-2
Atlético Madrid bleek totaal niet onder de indruk van de welbekende heksenketel in Istanbul en was in de beginfase de veel betere ploeg. De 0-1, na achttien minuten, kwam dan ook niet uit de lucht vallen. Griezmann werd behendig vrijgespeeld voor Juanfran en de Franse aanvaller rondde fraai af. De Spanjaarden bleven drukken en liepen zeven minuten later verder weg. Diego Godíns kopbal uit een hoekschop van Koke belandde precies bij Griezmann, die niet meer hoefde te doen dan de bal van een meter afstand binnen te tikken. Galatasaray schrok daarna wakker en deed iets terug via Lukas Podolski en Wesley Sneijder, maar de 0-2 bleef tot het rustsignaal staan.

Na de pauze was het beter van de thuisploeg, maar Cim Bom kwam nog steeds stootkracht tekort om het los Colchoneros echt lastig te maken. Umut Bulut probeerde het van afstand, terwijl Podolski na Jason Denayer eveneens een goede mogelijkheid kreeg. De Duitser haalde hard uit, maar gaf de bal niet de juiste richting. Zo bleef het voor Galatasaray bij een aantal halfslachtige pogingen om nog iets van de wedstrijd te maken, terwijl de gasten uit Madrid met de ruime voorsprong in het achterhoofd rustig konden afwachten. Behoudens een penaltyclaim van Galatasaray gebeurde er echter weinig meer.

Benfica - FC Astana 2-0
Op papier leek het een relatief eenvoudige avond te worden voor de thuisploeg, maar al snel bleek dat de praktijk meestal weerbarstiger is. De bezoekers uit Kazachstan verdedigden georganiseerd en slaagden er lange tijd in om de rijen achterin gesloten houden. De enige echt serieuze mogelijkheid van de eerste helft kwam op naam van Jonás, maar zijn volley met de linker bleek een prooi voor de keeper. Astana had zelfs reden tot klagen: Baurzhan Dzholchiev werd gevloerd in de zestien van de thuisploeg, maar zag zijn valpartij niet gehonoreerd worden met een strafschop.

Na rust gooide Benfica het over een andere boeg en dat sorteerde meteen effect. Nadat Aleksey Shchetkin namens Astan de paal raakte sloeg de thuisploeg toe. Nicolás Gaitan zocht de combinatie met Kostas Mitroglou, kreeg de bal terug en rondde beheerst af. De Griekse aangever deed tien minuten later zelf ook een duit in het zakje, waarmee hij de wedstrijd besliste. De goalgetter hoefde niet veel meer te doen dan een perfecte voorzet van Eliseu tegen het net te drukken. Astana bleef er ondanks de 2-0 in geloven en kreeg in het restant van de wedstrijd nog een aantal goede kansen op de aansluitingstreffer. De stand bleef ongewijzigd.

-

Meer nieuws

Zinderend slot en afgekeurde goal bezorgen Club Brugge negentiende landstitel
22
Live meepraten in de LaLiga: Sevilla - FC Barcelona
7
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die maandag kans maken
15
Galatasaray kroont zich mede dankzij beauty van Icardi tot kampioen van Turkije
41
Finale play-offs wordt gestaakt door krankzinnig vuurwerkgevecht tussen vakken
68
Live meepraten in de Serie A: Hellas Verona - Inter
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties