Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid strandt in Copa del Rey ondanks heerlijke goal Griezmann

Laatste update:

In een zeer intense eerste helft in het Ramón Sánchez Pizjuan had Sevilla minder dan een minuut nodig om aan de leiding te gaan. Na een voorzet van Pablo Sarabia vanaf rechts werkte Sergio Escudero de bal in één keer met zijn rechter bij de tweede paal binnen: 1-0. Een genialiteit van Griezmann nivelleerde de tussenstand, na dertien minuten. Sergio Rico stond iets te ver voor zijn doel, waarna de Fransman het leer op heerlijke wijze van afstand achter de doelman van Sevilla werkte: 1-1.

In het restant van het eerste bedrijf had Atlético uitzicht op een tweede doelpunt, al had ook Sevilla diverse mogelijkheden om op voorsprong te komen. Zo ging een kopbal van Franco Vázquez, na voorbereidend werk van Jesús Navas, net naast. Vlak na rust verscheen alsnog de 2-1 op het scorebord. Joaquin Correa kreeg een schouder van Saúl Ñiguez in zijn gelaat, waarna de scheidsrechter naar de stip wees en Éver Banega de bal vanaf elf meter rakelings naast Miguel Ángel Moya mikte: 2-1.

De tusssenstand zorgde voor een grimmige sfeer, terwijl Rico ervoor zorgde dat Atlético niet al snel terug kwam in de tweestrijd. De doelman had een goed antwoord op een inzet van Ángel Correa. Atlético bleef domineren, maar het team van Diego Simeone slaagde er niet in om in de laatste meters ook daadwerkelijk gevaarlijk te worden. Een counteraanval in de 79e minuut gaf de doorslag: Sarabia ontdeed zich van Diego Godín en verschalkte Moya. Simeone mocht wegens protesteren meteen de tribunes opzoeken en zag hoe zijn team de genadeklap was uitgedeeld.

-
Denk jij dat Sevilla de Copa del Rey gaat winnen?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
0
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
47
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
16
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties