Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético Madrid verrast op transfermarkt na mislopen van Edinson Cavani

Laatste update:

Atlético Madrid was deze maand op jacht naar een nieuwe spits en kwam aanvankelijk uit bij Edinson Cavani. Paris Saint-Germain sloeg echter meerdere biedingen af: volgens L'Équipe bedroeg het laatste bod achttien miljoen euro plus eventuele bonussen. Het ziet ernaar uit dat de Uruguayaan onhaalbaar wordt geacht, daar Atlético nu serieus werk maakt van de verrassende terugkeer van Ferreira Carrasco. Het is onduidelijk of een optie tot koop deel uitmaakt van het huurcontract; bij Dalian Yifang ligt hij vast tot eind 2022.

In 2015 haalde Atlético Madrid de buitenspeler weg bij AS Monaco voor twintig miljoen euro. In zijn eerste seizoen schommelde hij tussen basis en bank, maar in zijn tweede jaargang kwam hij veelvuldig in de plannen van Diego Simeone voor. Toch kwam Ferreira Carrasco in het seizoen 2017/18 niet veel meer aan spelen toe en dus liet Atlético hem, na een totaal van 81 competitieduels en 17 goals, verkassen naar China. Namens Dalian Yifang was Ferreira Carrasco goed voor 22 doelpunten in 47 optredens.

De 41-voudig international van België is 'volwassener' geworden in China, zijn clubmensen van Atlético volgens Marca van mening. Simeone is de afgelopen weken steeds meer overtuigd geraakt van de noodzaak van versterking: de nederlagen in de Supercopa tegen Real Madrid (na strafschoppen), Eibar in LaLiga en Cultural Leonesa in de Copa del Rey baarden hem deze maand zorgen, alsmede de remise tegen CD Leganés van zondag in de competitie. In die vier wedstrijden scoorde Atlético slechts eenmaal. Ferreira Carrasco zal in eerste instantie de concurrentie aangaan Álvaro Morata; Diego Costa is al twee maanden geblesseerd aan de heup.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
76
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties