Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Atlético meldt zich na penaltyserie in kwartfinale Champions League

Laatste update:

Drie weken geleden verloor Atlético in Duitsland met 1-0 en kwam het er in het eerste half uur niet aan te pas. Nu ging het beter en dat kwam mede door een bijzondere tactische omzetting van Diego Simeone. El Cholo zette aanvoerder Gabi op de bank en liet Cani beginnen. Gesteund door het fanatieke publiek won Atlético vaker de strijd op het middenveld en werd er een razend tempo gehanteerd. Grote kansen bleven echter uit en halverwege de eerste helft incasseerde Atlético een domper.

Doelman Miguel Moyá ging er geblesseerd vanaf en liet zich vervangen door Jan Oblak, de dure Sloveen die na zijn debuut geen serieuze wedstrijd meer keepte. Het Vicente Caldéron heette hem echter hartelijk welkom en gaf hem zo de benodigde steun. Oblak stond er nog maar net in, toen Mario Suárez zijn team aan de leiding schoot. Leverkusen werkte een hoekschop niet goed weg en daarna kwam de bal voor de voeten van Suárez: hij haalde uit en via Ömer Toprak werd Bernd Leno kansloos gelaten. Simeone en de zijnen trokken de stand over twee duels bezien gelijk.

Een tegengoal van Bayer Leverkusen zou het voordeel echter helemaal bij de Duitsers leggen, dus was het achterin goed opletten. Die Werkself reisden drie keer eerder af voor een Europese returnwedstrijd met een 1-0 voorsprong op zak en gaven het daarna nooit weg. Karim Bellarabi besloot het voor de verandering eens van grote afstand te proberen, maar bracht Oblak er niet mee in de problemen. Bayer-trainer Roger Schmidt wilde het liever niet aan laten komen op een verlenging en besloot een spits eraf te halen voor een spits: Josip Drmic kon vertrekken en Kiessling, die dit seizoen lang niet zo trefzeker is als men van hem gewend was, loste hem af.

Atlético bleef intussen echter ook zoekende naar de 2-0, die de nekslag zou kunnen zijn. Arda gaf een bal in een kansrijke situatie weg, Antoine Griezmann werd ingesloten zodra hij de bal kreeg en Leno redde later op een poging op doel van Arda. Na negentig minuten stond het nog altijd 1-0 door Suárez, dus werd er verlengd. Torres was er inmiddels ook bijgekomen, maar serieuze kansen bleven uit. In de tweede helft van de verlenging was dat anders: Leno keerde een schot van Raúl García, na goed voorbereidend werk van Arda.

Simon Rolfes schoot aan de overkant van afstand maar net naast en Torres zag Leno redding brengen op een kopbal. Het draaide uiteindelijk uit op strafschoppen en in die reeks schoot Raúl García meteen de eerste poging voor Atlético over het doel. Calhanoglu trof vervolgens Oblak en dus bleef het 0-0. Daarna scoorden Antoine Griezmann en Simon Rolfes wel en benutte ook Suárez zijn poging. Ömer miste echter namens Leverkusen en dus stond het 2-1, na zes penalty's. Daarna redde Leno op het schot van Koke en schoot Gonzalo Castro wél raak (2-2). Torres schoot zijn strafschop binnen en vervolgens miste Kiessling de allerlaatste trap, waardoor Atlético zich bij de laatste acht meldt.

-
Ben jij blij dat Atlético Madrid door is?

Meer nieuws

Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
1
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
0
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
13
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
6
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties