Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético nadert Barcelona door moeizame zege op middenmoter

Laatste update:

Atlético moest in de beginfase een tegenvaller verwerken. Stefan Savic moest geblesseerd van het veld en werd vervangen door José María Giménez. Na een kwartier spelen leek de thuisploeg op voorsprong te komen. Een mooie counter werd afgewerkt door Koke, maar het doelpunt werd uiteindelijk afgekeurd na inmenging van de VAR. Voorafgaand aan de counter was er een overtreding begaan op een tegenstander, waardoor Atlético alsnog op zoek moest naar de openingstreffer.

De formatie van Simeone was de betere partij en had voldoende mogelijkheden via onder anderen Griezmann, Victor Vitolo en Ángel Correa, maar Levante-doelman Oier Olazábal Paredes kreeg geen tegendoelpunt om de oren. Tien minuten in de tweede helft was het wel raak voor Griezmann. De spits mocht vanaf elf meter aanleggen na een handsbal van Nikola Vukcevic en de Fransman schoot onberispelijk raak: 1-0.

Santiago Arias en consorten hadden vervolgens via onder anderen Vitolo kansen de voordelige marge uit te breiden, maar lieten dit na. Ook Levante kwam af en toe gevaarlijk dicht bij de gelijkmaker. Zo vuurde José Morales een schot op doel af, maar reageerde keeper Jan Oblak alert. In de slotfase hoefden beide doelmannen nauwelijks meer in actie te komen, waardoor Atlético uiteindelijk de drie punten pakte.

Verwacht jij dat Atletico Madrid dit seizoen tweede eindigt in LaLiga?

Meer nieuws

Gemiste strafschop Haye komt sc Heerenveen duur te staan tegen Almere City
2
Roda-fans vieren promotiefeest al massaal op het veld, maar dan scoort Groningen
57
Sierhuis loopt ogenschijnlijk zware knieblessure op; Go Ahead op rand play-offs
0
Willem II keert na twee jaar afwezigheid terug in de Eredivisie
17
Besiktas zet Europese ambities kracht bij dankzij treffer in minuut 97
6
Stem op de Gouden Schilden 2023/24 en win een geheel verzorgde trip naar Wembley
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties