Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Atlético schrok van plan Griezmann en maakte vertrek vervroegd bekend'

Laatste update:

Griezmann bracht afgelopen zomer al een documentaire uit over zijn beslissing van destijds om bij Atlético te blijven. Er was toen veel te doen om La Decísion, mede omdat de documentaire werd geproduceerd door Kosmos Studios. Die filmmaatschappij is opgericht door Barcelona-verdediger Gerard Piqué en de documentaire stond in het teken van de beslissing van Griezmann om níét naar Barcelona te gaan. Dat lijkt hij nu wel te gaan doen.

Atlético wilde nieuwe ophef voorkomen en stak een stokje voor de plannen van Griezmann om een nieuwe documentaire te maken. Toen de clubleiding van de geplande publiciteitsstunt hoorde, werd zijn vertrek vervroegd aangekondigd en moest Griezmann de eerdergenoemde video opnemen. Die beelden werden gepubliceerd via het officiële clubkanaal van Los Rojiblancos.

"Ik heb besloten om te vertrekken, om andere dingen te zien en andere uitdagingen aan te gaan", zei de Fransman onder meer. "Dit heeft mij veel moeite gekost, maar dit is wat ik voel en nodig heb. Het zijn vijf belangrijke jaren geweest, waarin ik mijn eerste grote prijzen heb gewonnen. Ik zal jullie voor altijd in mijn hart meedragen, dat wilde ik jullie na de coach en de club ook laten weten." Atlético en Barça gaan volgens berichten uit Spanje deze week weer met elkaar om de tafel, maar de kans is groot dat zijn transferclausule van 125 miljoen euro op tafel moet komen.

Heeft de clubleiding van Atlético Madrid goed gehandeld?

Meer nieuws

Perez turft bij AZ - Twente het aantal spelers dat meekan bij Feyenoord of PSV
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
8
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
12
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
6
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
4

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties