Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético sneert na dubieuze penalty Real: 'De avond van de Oscars is begonnen'

Laatste update:

Casemiro ging betrekkelijk overdreven naar het gras nadat Cheick Doucouré een poging waagde om de bal weg te schieten. "De avond van de Oscars is groots begonnen. Een film? #neverendingstory Atléticos, welke kiezen jullie?", zo reageerde Atlético via Twitter met een knipoog richting de Oscaruitreikingen op de gebeurtenissen in het Estadi Ciutat de València. De tweet van los Colchoneros lokte een reactie van Daniel Carvajal uit.

"Ik raad jullie El Corazón de la Décima of UNDÉCIMA aan. Ik heb ze op dvd", zo wees de vleugelverdediger Atlético op twee documentaires over de nederlagen tegen Real in de Champions League-finale. In gesprek met Marca had Carvajal al zijn mening gegeven over de strafschop die Real uiteindelijk aan de overwinning zou helpen tegen Levante. "Ik hoorde van 25 afstand meter dat Casemiro geraakt werd."

"Ik ben geen scheidsrechter, ik neem geen beslissingen. Als zowel de scheidsrechter, die erg dichtbij stond, als de videoscheidsrechter een strafschop vaststellen... In het verleden zijn er ook weleens ergere dingen gebeurd, maar kregen we niets. Het is moeilijk om scheidsrechter te zijn en wij moeten ons daar niet teveel mee bemoeien", aldus Carvajal. Voor Real Madrid wacht komende woensdag de return van de halve finale van de Copa del Rey, tegen Barcelona. "Totdat we definitief LaLiga niet meer kunnen winnen, blijven we ervoor strijden. De competitiewedstrijd tegen Barcelona is een finale, maar eerst wacht de ontmoeting van woensdag."

La Liga
Levante
1 - 2
Real Madrid
Vond jij de strafschop terecht?

Meer nieuws

Argentinië maakt voorselectie Copa América bekend: wel Rulli, geen Benítez
3
Zeker twee spelers van Olympique Marseille beschoten; allebei ongedeerd
16
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Franse politiek is woest: Ligue 1-speler plakt logo af met tape en moet vrezen
0
VZ Kort: Fagioli keert na schorsing van 7 maanden terug in selectie Juventus
77
Ajax Vrouwen verslaat Fortuna Sittard en wint zesde TOTO KNVB Beker
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties