Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

KKD Elftal van de Week: Stuntploeg FC Dordrecht blijft doordenderen

Laatste update:

Het doel wordt deze week verdedigd door Wouter van der Steen, de betrouwbare sluitpost van Helmond Sport. De keeper is een vaste kracht in het elftal van Tim Bakens dat vrijdagavond met 0-1 won van ADO Den Haag.

Tegen de Hagenezen ontpopte Van der Steen zich andermaal door zeven reddingen te verrichten. Het was voor de 33-jarige keeper zijn negende clean sheet van het seizoen. Door de overwinning grijpt Helmond Sport de dertiende plaats en zelfs deelname aan de play-offs is nog niet uitgesloten.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Keuken Kampioen Divisie (@keukenkampioendivisie)

Uitgelicht


Mohamed Nassoh zet de lijnen uit op het middenveld in dit Elftal van de Week. De 21-jarige controleur is een routinier bij Jong PSV, daar hij al 102 duels uitkwam voor de beloftenploeg van de Eindhovenaren. Het levert hem interesse op van Sparta Rotterdam.

Als de Spangenaren vrijdagavond keken naar FC Eindhoven - Jong PSV, dan zullen ze niet teleurgesteld zijn geraakt. Voor het eerst in zijn carrière was Nassoh bij drie doelpunten in één Keuken Kampioen Divisie-wedstrijd betrokken. Mede dankzij zijn twee goals en een assist op de openingstreffer wonnen de talenten van PSV met 2-5 van hun stadgenoot.

Arjen van der Heide is de rechtsbuiten van het Elftal van de Week. Met Roda JC won de aanvaller afgelopen vrijdag uiterst gemakkelijk van nummer zeventien TOP Oss: 1-4. De buitenspeler had daar zelf een groot aandeel in. Zo schoot hij de Limburgers al na twee minuten op voorsprong en wist hij in de 24ste minuut de 0-3 op het scorebord te zetten.

De verdediging van TOP Oss kwam handen en voeten tekort om de 22-jarige in toom te houden. Van der Heide noteerde, naast zijn twee doelpunten, zeven schoten, negen balcontacten in de vijandelijke zestien en drie succesvolle dribbels en toonde zich ook in verdedigend opzicht strijdbaar met acht balveroveringen.

Aan de linkerkant van de aanval staat FC Dordrecht-sensatie Ilias Sebaoui geposteerd. De Belg is één van de Feyenoord-huurlingen in de selectie van Michele Santoni. De stuntploeg is volop in de race om promotie en etaleerde dat vrijdagavond tegen andere promotie-aspirant NAC Breda: 1-4.

Sebaoui tekende zelf voor de 1-2 en was de aangever op het slotakkoord van Korede Osundina. De pingelaar wist de verdedigers van NAC af en toe horendol te draaien met vijf succesvolle dribbels en vier gecreëerde kansen. Het was tevens de eerste keer dat Sebaoui een doelpunt en een assist gaf in hetzelfde duel.

Het volledige Elftal van de Week


Wouter van der Steen (Helmond Sport); Jeffry Fortes (De Graafschap), Xandro Schenk (De Graafschap), Marco Rente (FC Groningen), Rob Nizet (Willem II); Sami Ouaissa (Roda JC), Mohamed Nassoh (Jong PSV), Mathis Suray (FC Dordrecht); Arjen van der Heide (Roda JC), Jevon Simons (Jong PSV), Ilias Sebaoui (FC Dordrecht).

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
18
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
12
FC Barcelona herovert plek twee dankzij hattrickheld Robert Lewandowski
12
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
4
Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
24
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties