Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Atlético sprak in Amsterdam over komst van tweede Turkse international'

Laatste update:

De twintigjarige Tufan is een verdediger van Bursaspor, die zaterdag nog negentig minuten meedeed in de interland van Turkije tegen het Nederlands elftal. Dit was de tiende interland van de back, die ook wordt gevolgd door Liverpool en de topclubs in Turkije. Tufan voelt volgens Bulut echter wel wat voor een avontuur in Spanje en heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Atlético.

Het gesprek tussen de Spaanse kampioen en Bulut over Tufan stond al een tijdje op het programma en volgens AS was er zaterdag 'een positief onderhoud'. Bursaspor vraagt naar verluidt tien miljoen euro voor de international, die bezig is aan zijn eerste seizoen als vaste basisspeler. Hij speelde tot dusver 33 competitiewedstrijden in de Süper Lig.

-
Ozan Tufan zou een aanwinst zijn voor Atlético Madrid

Meer nieuws

'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
0
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
14
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
10
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Ten Hag onthult welke spits hij vorige zomer naar Manchester United wilde halen
12
Rick Karsdorp afgemaakt door Italiaanse media na cruciale fout: 'Ongeschikt'
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties