Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético veroordeelt schoen-incident Arda Turan: 'Niet goed te praten'

Laatste update:

Uit het scheidsrechtersrapport valt op te maken dat de dienstdoende leidsman het incident vlak na de onderbreking op een andere manier heeft waargenomen. "In de 48e minuut kreeg de voetballer (10) Turan, Arda, on de volgende reden een gele kaart: een schoen buiten het veld gooien als blijk van een gebrek aan eensgezindheid." Atlético veroordeelt hoe dan ook het incident. "Dit is niet goed te praten", erkende bestuurder Clemente Villaverde.

"De actie van Arda is laakbaar en fout. Maar aan de andere kant moeten we het zien als een bepaalde vorm van nervositeit. Ik vind de gele kaart toepasselijk." Ivan Rakitic kon zijn ogen niet geloven. "Ik wist niet of ik moest lachen of hoe ik moest reageren", stelde de middenvelder van Barcelona. "Het was sowieso een wedstrijd die op het scherpst van de snede werd gespeeld, net als vrijwel alle andere duels met Atlético Madrid."

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties