Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético verspeelt na schandalige elleboogstoot opnieuw punten

Laatste update:

De ploeg van Diego Simeone liet dus opnieuw punten liggen; Atlético heeft nu drie keer op rij gelijkgespeeld in de competitie. De kampioen had het zaterdag wel verdiend om te winnen, maar Atlético ging niet goed om met de paar mogelijkheden die het kreeg om te scoren. De eerste serieuze kans kwam op naam van Fernando Torres, die zijn kopbal na een vrije trap van Koke uit de kruising geplukt zag worden door Kiko Casilla. Niet lang daarna werd Koke zelf gevaarlijk, maar zijn schot ging naast.

Gabi beproefde zijn geluk met een volley, maar deze inzet was een eenvoudige prooi voor Casilla, en het schot van Antoine Griezmann belandde niet tussen de palen. Espanyol liet in aanvallend opzicht niets zien, maar kwam kort voor rust dus wel met een man meer te staan. Simeone haalde Torres direct uit zijn elftal en bracht met José María Giménez een vervanger voor de weggestuurde Miranda in het veld. Abraham, het slachtoffer van de schandalige elleboogstoot van Miranda, was te geblesseerd om terug te keren voor de tweede helft en moest ook vervangen worden.

De supporters van Espanyol hoopten dat hun favoriete ploeg met elf tegen tien wat beter in de wedstrijd zou komen, maar Atlético bleef de meest aanvallende partij. Vijf minuten na de onderbreking scoorde Griezmann zelfs, maar zijn doelpunt (een fraaie halve omhaal) werd afgekeurd, omdat Diego Godín bij de assist met het hoofd een overtreding zou hebben gemaakt. Espanyol had dus geluk, maar wist zich maar niet te verbeteren. Miguel Ángel Moyà, de keeper van Atlético, hoefde zich geen enkele keer serieus in te spannen.

Een klein kwartier voor tijd kreeg Atlético vervolgens dé kans om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Griezmann zette met een heerlijke steekpass Raúl Garcia vrij voor doelman Casilla, maar hij wist de schuiver van de middenvelder met een handje te pakken. De keeper hield zes minuten voor het verstrijken van de reguliere speeltijd ook Arda Turan van het scoren af, waardoor de wedstrijd eindigde zoals hij begon: zonder doelpunten (0-0). Atlético speelt dinsdag in de Champions League thuis tegen Bayer Leverkusen en moet dan een 1-0 achterstand ongedaan zien te maken.

-

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
6
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
53
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
80
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties