Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atlético wil Chelsea te vriend houden: 'We gaan dit netjes oplossen'

Laatste update:

Courtois speelt al voor het derde seizoen in Spanje en bij de huurdeal van dit seizoen werd afgesproken dat de keeper niet mee zou doen in mogelijke wedstrijden tegen Chelsea, tenzij Atlético een financiële vergoeding zou overmaken. Naar verluidt ging het om drie miljoen euro per wedstrijd, maar de UEFA maakte duidelijk dat deze afspraak verboden is en dat Atlético niets extra's hoeft te betalen wanneer het besluit om Courtois mee te laten doen tegen the Blues.

Bij Chelsea heeft men al aangegeven dat het niet in opstand zal komen tegen de regels van de UEFA, maar omdat Atlético de Engelse club te vriend wil houden, is het nog niet zeker of Courtois wel zal gaan spelen in de halve finale van de Champions League. "Courtois is een speler van Chelsea en we willen hem volgend seizoen graag weer huren", zei Cerezo zondag na de wedstrijd van Atlético tegen Getafe, waarin Courtois overigens de nul hield (0-2 overwinning).

"Ik denk dat hij zal gaan spelen in de Champions League, maar alleen als we een akkoord weten te bereiken met Chelsea", vervolgde Cerezo. "We zijn heren en we zullen alle papieren die we getekend hebben bestuderen. Als hij niet speelt, dan komt Daniel Aranzubia in de ploeg: hij is ook een erg goede keeper. Natuurlijk willen we naar de finale in Lissabon en we gaan er alles aan doen om daar te komen. Maar we gaan dit netjes oplossen."

-
Denk je dat Thibaut Courtois gaat spelen tegen Chelsea?

Meer nieuws

Ajax en Feyenoord lijken kansloos na horen van vraagprijs: 35 miljoen euro
5
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
De Telegraaf: Totale leegloop dreigt uit jeugdopleiding van Ajax
26
Na Lieke Martens kondigt volgende grote naam afscheid aan bij Oranje Leeuwinnen
5
De Telegraaf verwacht basisplaats op EK voor 'rising star' van Nederlands elftal
27
VZ Kort: Dordrecht pikt nieuwe trainer op bij Feyenoord na vertrek van Santoni
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties