Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Atouba: 'Het was een foute beslissing om bij Ajax te tekenen'

Laatste update:

Hij kwam niet vaak positief in het nieuws. Zo kwam hij bij de wedstrijd van Jong Ajax tegen Jong PSV een uur te laat opdraven. "Half vier hadden ze gezegd", verzekert de Kameroener tegen de Pers. "Ik had begrepen half four, in het Engels half vijf. Werd ik in de auto opgebeld waar ik bleef. Ik snapte er niets van. Misschien was dat wel het moment dat alle problemen begonnen."

"Ik stroomde later in. Voor jezelf trainen is iets anders dan met een groep", gaat Atouba verder. "Lichamelijk was ik zestig procent, geestelijk honderd procent. Ik dacht: het komt vanzelf goed. Maar ik liep van de ene in de andere blessure. De trainer was niet tevreden en in mijn hoofd ging het malen: waarom heb ik hier getekend? Het was een foute beslissing om bij Ajax te tekenen. Ik heb twee jaar stilgestaan, onder andere door blessures. Zelfs mijn plek in het nationale team ben ik kwijt."

Atouba, een oude bekende van trainer Martin Jol, moest op een gegeven moment in het tweede voetballen. "Ik kreeg als antwoord dat daar politieke redenen aan ten grondslag lagen. Politieke redenen, ja. Ik snapte niet wat hij daarmee bedoelde. Nog steeds niet." Toen Jol bij Ajax vertrok, kreeg hij een sms van hem. 'Ik geloof in je kwaliteiten, blijf hard werken.' 'Dank u wel trainer', stuurde Atouba terug. "Ik wil niet alleen de schuld bij anderen leggen." De kampioenswedstrijd tegen FC Twente zal hij vanuit zijn appartement bekijken. "Maar als Ajax scoort, maak ik een dansje."

Timothée Atouba is de grootste miskoop uit de historie van Ajax

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties