Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Aubameyang bijt van zich af: 'Arsenal weet dondersgoed waarom dat zo is'

Laatste update:

"Ik heb nog geen nieuw contract aangeboden gekregen", benadrukt Aubameyang in gesprek met Téléfoot. "We zijn echter al wel een aantal maanden met elkaar in gesprek. Arsenal weet dondersgoed waarom er voorlopig geen schot in de zaak zit, de sleutel ligt echt bij hen. Het bestuur moet nu zijn werk gaan doen en daarna zien we wel wat er gaat gebeuren. Ik ben op een kruispunt aanbeland in mijn loopbaan en mijn volgende beslissing zal ongelooflijk lastig zijn. Er is momenteel nog niets definitiefs daaromtrent, maar wellicht sta ik wel voor de meest belangrijke beslissing uit mijn carrière."

De inmiddels dertigjarige Aubameyang is ambitieus en wil dolgraag prijzen winnen. Sinds zijn komst naar Arsenal in januari 2018 is dat nog niet gelukt. "Iedereen stelt die vraag: Wil hij met Arsenal prijzen veroveren of juist ergens anders? Maar zoals ik al heb gezegd, de toekomst zal het uitwijzen. Arsenal zal hierin het voortouw moeten nemen. Wat mijn beslissing ook zal zijn, mijn honger naar succes verandert niet. Maar voor de duidelijkheid: er zijn nog geen knopen doorgehakt."

Jérémie Aliadière, die enkele jaren voor Arsenal uitkwam, adviseerde zijn voormalig werkgever in mei nog om Aubameyang deze zomer van de hand te doen. "Ze moeten hem verkopen, honderd procent zeker", zo zei de gestopte Fransman in een onderhoud met Goal. "Het mag niet zo zijn dat Arsenal spelers gratis de deur uit ziet wandelen. Ik kan het eerlijk gezegd niet geloven dat er weer een topspeler, onze aanvoerder, de zomer ingaat met een contract dat nog maar een jaar doorloopt." Aliadière voorzag echter ook problemen voor de Arsenal-leiding. "Voor hoeveel kun je hem verkopen als hij nog maar een jaar vastligt? Arsenal verkeert in de meest slechte positie die je je maar kunt bedenken. Je hebt namelijk een topspeler in huis, goed voor 20 tot 25 Premier League-doelpunten, die over een jaar transfervrij is."

Zie jij Pierre-Emerick Aubameyang volgend seizoen bij Arsenal spelen?

Meer nieuws

De 15 namen die Arne Slot deze zomer kunnen opvolgen bij Feyenoord
46
Footy Headlines lekt na thuistenue ook uitshirt Feyenoord voor komend seizoen
14
Feyenoord ontvangt gigantisch bedrag van Liverpool voor Arne Slot
89
Oosting zet deur voor toptarget Twente wagenwijd open: 'Als zo'n speler...'
26
'Ajax bracht bezoek aan talentvolle trainer; ook Europese topclubs met interesse
18
Driessen: 'Hij is de eerste speler die Slot er bij Liverpool direct uitknikkert'
36

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties