Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aubameyang brengt supporters in extase met cryptische emoji

Laatste update:

De contractverlenging van Aubameyang komt niet als een grote verrassing. De afgelopen weken onderhandelde Arsenal met het management van de spits over een nieuwe verbintenis. Het ging onder meer over zijn salaris: Aubameyang verdient momenteel een kleine 200.000 euro per week en verlangde in de onderhandelingen over een nieuw contract een weeksalaris van circa 278.000 euro, wat neerkomt op 14,5 miljoen euro per jaar. Door deze forse eisen kwam het volgens de Daily Mail in januari niet van een transfer naar Chelsea, waar Aubameyang door zijn entourage aangeboden zou zijn.

De 31-jarige Aubameyang, die op 1 augustus zijn waarde andermaal bewees met twee doelpunten in de FA Cup-finale tegen Chelsea (2-1 zege), lijkt via Twitter te bevestigen dat witte rook over zijn toekomst aanstaande is. Zondagavond plaatst hij een cryptische tweet met drie puntjes en een zandloper-emoji, een boodschap die door supporters wordt opgevat als een bevestiging dat het nieuws spoedig officieel wordt bekendgemaakt. Arsenal heeft nog niets gemeld via de officiële kanalen.

Onder meer Barcelona en Internazionale werden genoemd als gegadigden om Aubameyang weg te kapen bij Arsenal, maar manager Mikel Arteta deed een beroep op zijn aanvoerder om bij te tekenen in Londen. Als het lukt om Aubameyang langer vast te leggen, kan Arsenal terugkijken op een productieve week: vrijdag versterkte de nummer acht van het afgelopen Premier League-seizoen zich al met Willian, die transfervrij overkwam van Chelsea.

Doet Pierre-Emerick Aubameyang er goed aan om bij te tekenen bij Arsenal?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
115
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties