Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aubameyang houdt deur wagenwijd open: 'Ik weet niet of ik blijf'

Laatste update:

Manchester City, Arsenal en Manchester United zouden de uitblinker van de Bundesliga dolgraag naar de Premier League halen, al heeft Aubameyang zijn overleden opa beloofd op een dag in het Santiago Bernabéu te zullen spelen. Dit seizoen is hij met vijftien doelpunten topschutter van de competitie; zaterdag kwam Aubameyang nog tot een dubbelslag tegen Borussia Mönchengladbach (4-1).

"Ik weet niet of ik blijf", citeert SPORT1 de doelpuntenmachine. "Ik wil nu gewoon goed voetballen, mijn best doen en prijzen pakken. Ik denk aan het voetbal en aan niets anders. Vorig jaar maakte ik achttien doelpunten voor Kerstmis en ik hoop het ditmaal beter te doen. Maar ik richt me ook op de tweede seizoenshelft."

-
Verwacht je een winterse transfer van Pierre-Emerick Aubameyang?

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
7
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties