Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aulas ziet Lyon als 'mini-Ajax': 'Het klinkt misschien een beetje pretentieus'

Laatste update:

"Het brengt me in vervoering, maar maakt mij tevens ook bang", blikt Aulas met Figaro vooruit op de ontmoeting met Juventus van woensdagavond. "Ik ben een bewonderaar van Cristiano Ronaldo, Miralem Pjanic en Blaise Matuidi en hou echt van Adrien Rabiot. Ik zou het echter nóg mooier vinden als we Juventus weten te stoppen. Het klinkt misschien een beetje pretentieus, maar ik denk dat Lyon een soort mini-Ajax is." Ajax was vorig seizoen verantwoordelijk voor de uitschakeling van Juventus in de kwartfinale van de Champions League.

Voorzitter Lyon: 'Belangrijke overwinning met oog op komende week'

"De resultaten in Ligue 1 zijn dit seizoen niet geweldig", verwijst Aulas naar de enigszins teleurstellende zevende plaats van Lyon na 26 competitiewedstrijden. "Maar we zijn in mijn optiek wel degelijk in staat om tegen Juventus een geweldige prestatie neer te zetten. Deze wedstrijd komt voor ons op een ideaal moment. We hebben een goede voorbereiding gehad en moeten nu alles op alles zetten om een goed resultaat neer te zetten."

Lyon moet het onder meer doen zonder de langdurig geblesseerde Memphis Depay, weet ook Aulas. "Ondanks de vele blessures en de mislukte titelstrijd zijn we door de investeringen toch zover gekomen in Europa." De Lyon-voorzitter wil desondanks niet te ver vooruitkijken. "Het zijn niet de resultaten over tien of twintig jaar die tellen, maar alleen de volgende wedstrijd is belangrijk. Dit wordt een historische wedstrijd voor Lyon." De thuiswedstrijd tegen Juventus begint woensdag om 21.00 uur.

-
Zie jij Olympique Lyon stunten tegen Juventus in de Champions League?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
31
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
28
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties