Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aurier krijgt groen licht en staat voor overstap van 25 miljoen naar Engeland

Laatste update:

De 24-jarige Aurier kan voor vijf seizoenen tekenen bij Tottenham. De club was in afwachting van goedkeuring voor zijn transfer, want door een incident in Frankrijk mocht hij aanvankelijk niet afreizen naar Engeland. De Ivoriaan zou vorig jaar een Franse politieagent hebben aangevallen. Aurier werd op 30 mei 2016 met zijn auto langs de kant van de weg gezet voor een alcoholcontrole nadat hij een nachtclub in Parijs had verlaten. Hij gedroeg zich agressief richting de politieagenten en beukte een van de agenten met zijn elleboog op de borst, wat hem op een (voorwaardelijke) gevangenisstraf van twee maanden kwam te staan.

In Parijs is Aurier overbodig door de aanwezigheid van Thomas Meunier en de komst van Dani Alves. De rechtsback, die in een eerder stadium ook aan Internazionale werd gelinkt, kost Tottenham naar verluidt 25 miljoen euro. Hij wordt gezien als opvolger van de vertrokken Kyle Walker. Eerder versterkte Tottenham de achterhoede al met Davinson Sánchez, maar trainer Mauricio Pochettino wilde nog een rechtsachter. José Mourinho zag in Aurier een concurrent voor Antonio Valencia, maar de oefenmeester van Manchester United moet verder kijken. De belangstelling van Chelsea dook vooral begin deze maand op in de Engelse pers.

Serge Aurier past het best bij...

Meer nieuws

Hoe Galatasaray en Fenerbahçe ooit bijna één club werden
2
FC Nantes-aanvaller weigert te spelen vanwege anti-homofobie-boodschap op shirt
0
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
10
Vermoedelijke opstelling Ajax: Steven Berghuis keert terug in de basiself
7
Real Madrid bereikt principeakkoord met Modric en nadert deal met ander icoon
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties