Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aursnes rondt transfer naar Benfica af en reist niet mee naar RKC

Laatste update:

Hoewel Aursnes in Rotterdam nog een contract had tot medio 2024, bereikte hij al snel een persoonlijk akkoord met Benfica. Daarna duurde het enkele weken voor de clubs er ook uit waren. Aursnes groeide in het ene seizoen dat hij voor Feyenoord speelde uit tot een sleutelspeler in het elftal van trainer Arne Slot, waardoor de Rotterdammers hem niet zomaar lieten gaan. Slot noemde Aursnes meermaals zijn 'spelversneller' en roemde hem om zijn rol in de ploeg.

Aursnes is de zevende speler die startte in de verloren Conference League-finale tegen AS Roma (0-1), die nu vertrokken is uit De Kuip. Marcos Senesi (AFC Bournemouth), Tyrell Malacia (Manchester United), Guus Til (werd gehuurd van Spartak Moskou), Reiss Nelson (werd gehuurd van Arsenal), Cyriel Dessers (werd gehuurd van KRC Genk) en Luis Sinisterra (Leeds United) gingen hem voor. Justin Bijlow, Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner en Orkun Kökçü vormen het viertal aan overgebleven spelers uit de basiself van de finale in Tirana.

In totaal speelde Aursnes 49 officiële wedstrijden voor Feyenoord, waarin hij één keer scoorde en vier assists gaf. In Rotterdam groeide Aursnes uit tot een vaste international bij Noorwegen, waarvoor hij tot dusver acht interlands speelde. Bij Benfica krijgt de Noor te maken met Roger Schmidt als hoofdtrainer, die sinds dit seizoen met de scepter zwaait in Lissabon. Ook zal hij teamgenoot worden van David Neres, die sinds vorige maand voor Benfica speelt. De Portugese topclub heeft de eerste twee competitieduels gewonnen en staat met anderhalf been in de groepsfase van de Champions League.

Opvolger
Feyenoord gaat op zoek naar een directe vervanger van Aursnes. De club meldde zich al in Enschede voor Ramiz Zerrouki, maar ziet FC Twente vasthouden aan een hoge transfersom. De Algerijn ligt nog tot medio 2024 vast en de club heeft bovendien een optie voor een extra jaar. Feyenoord heeft om die reden besloten om de stekker uit de onderhandelingen met Twente te trekken, wist De Telegraaf deze week te melden. Algemeen directeur Dennis te Kloese is niet bereid om woekerprijzen te betalen voor de 24-jarige controleur.

Meer nieuws

De Telegraaf weet welke Italiaanse topclub gaat voor Kenneth Taylor
9
Brobbey begrijpt woeste ploeggenoot op het veld niet: 'Hij praat moeilijk'
29
Sem Steijn onthult waarom Van Nistelrooij naast Maurice Steijn zat: 'Heel gaaf!'
19
Van Hooijdonk: 'Hij is voor alle topclubs een aanwinst! Ik zou hem blind halen'
9
Jans waarschuwt PSV over transfertarget: 'Moet veel meer doen buiten het veld'
1
Steven Bergwijn clasht hard met Mike Verweij van De Telegraaf
68

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties