Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Aursnes won bij oude bekenden informatie in over Slot en Feyenoord

Laatste update:

Svensson en Midtsjö werkten allebei samen met Slot toen hij nog bij AZ werkzaam was als trainer. Ook won Aursnes informatie in bij de eerder van Molde overgekomen Marcus Pedersen. "Ze gaven aan dat ze Arne Slot een hele goede trainer vinden en dat de manier van voetballen onder hem heel fijn is", vertelde Aursnes woensdagmiddag tijdens de officiële presentatie. "Ik kijk er naar uit om bij Feyenoord te voetballen en ga mijn best doen om hier te slagen. Spelen in zo'n mooie entourage als bij Feyenoord lijkt me in elk geval geweldig."

Aursnes maakte tot op heden alleen kennis met de selectie van Feyenoord. Woensdagmiddag staat hij voor het eerst op het veld met zijn nieuwe ploeggenoten. "De scouting en ik hebben hem heel goed bekeken", vertelde Slot tijdens de persconferentie in aanloop naar de return in de Conference League tegen FC Luzern. "Het is een speler die heel makkelijk beweegt en veel loopt. Hij is heel comfortabel aan de bal en heeft een echte versnelling aan de bal. Een hele goede toevoeging aan de selectie, omdat hij van achter de bal kan spelen op het middenveld. Ik vond dat we dat nog nodig hadden binnen deze selectie."

De middenvelder is donderdagavond tegen de Zwitsers nog niet inzetbaar, daar hij dit seizoen al namens Molde in actie kwam in de Conference League. "Komend weekend is hij fit om te spelen", blikt Slot alvast vooruit. "We moeten zien of hij gaat spelen. We hebben vijf goede middenvelders tot onze beschikking en dat is heel normaal voor elke Eredivisieclub, laat staan voor een topclub. Ik hoor Erik ten Hag altijd zeggen dat je een brede kleedkamer nodig hebt en meer dan elf basisspelers. Daar heeft hij helemaal gelijk in." Als het aan Aursnes ligt, maakt hij komend weekend tegen Willem II zijn debuut namens Feyenoord. "Als de trainer het wil, ben ik meteen inzetbaar voor Feyenoord. Ik ben er klaar voor."

Meer nieuws

Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
3
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
24
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
12
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
3
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties