Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Australisch avontuur Nijland snel voorbij: gratis spits zoekt nieuwe club

Laatste update:

Brisbane Roar werd in 2011 en 2012 kampioen van Australië en hoopte op de derde titel op rij, maar werd in de halve finale van de play-offs om de landstitel uitgeschakeld door Western Sydney Wanderers. Mulvey kan zich nu richten op het nieuwe seizoen en heeft laten weten dat Nijland, Meyer en Jurma niet in zijn plannen voorkomen. "Ze hebben allemaal een bijdrage geleverd, maar ik heb ze niet nodig voor volgend seizoen en wens ze succes in hun carrières", zei de coach.

De 24-jarige Nijland speelde negen competitieduels voor Brisbane, waarvan vijf als basisspeler, en keert vermoedelijk terug naar Nederland. De aanvaller is in de zomer transfervrij: zijn contract bij PSV loopt af en de Eindhovenaren hebben de verbintenis reeds formeel opgezegd. In het shirt van PSV kwam Nijland niet verder dan achttien competitiewedstrijden.

Meer nieuws

Amateur van Hercules maakt absolute droomtransfer naar Borussia Dortmund
3
De EK-selectie van Frankrijk: dit zijn de spelers die donderdag kans maken
19
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Daley Blind bekroont superseizoen met nieuw contract bij Girona
27
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
30
Kieft: 'Een nare kutclub! Zo iemand moet je eren na alles wat hij heeft gedaan'
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties