Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Avances Chelsea sorteren geen effect: 'Als zij aankloppen, dan ga ik'

Laatste update:

"Het is nog altijd mijn doel om voor Schalke te spelen in de Bundesliga", geeft Gosens grif toe in een interview op het clubkanaal van Atalanta. "Als Schalke aanklopt, dan ga ik. Dat is simpelweg mijn club." Gosens beschikt in Italië over een contract tot medio 2022, al is het gezien de interesse vanuit het buitenland de vraag of hij die verbintenis ook daadwerkelijk uitdient. Gosens tekende bij aankomst in Bergamo in 2017 een driejarig contract. De samenwerking werd tussendoor met twee seizoenen verlengd.

Gosens heeft het naar zijn zin bij Atalanta en wil de nummer vijf in de Serie A dan ook niet halsoverkop verlaten. "Ik heb mijn contract hier verlengd en ik ben ook erg tevreden hier. Het verlengen van het contract was ook een sterk signaal van de club, het betekent dat ik het goed doe", aldus de voormalige vleugelverdediger van Heracles Almelo, die in zijn loopbaan ook voor Vitesse en FC Dordrecht uitkwam.

De linksback, die zowel over de Nederlandse als Duitse nationaliteit beschikt, staat voor een belangrijke periode bij Atalanta op verschillende gebieden. De subtopper, waar ook Hans Hateboer en Marten de Roon onder contract staan, krijgt zaterdag te maken met koploper Internazionale. Volgende maand is Valencia in een tweeluik de tegenstander in de achtste finale van de Champions League.

Zie jij Robin Gosens ooit bij Schalke 04 spelen?

Meer nieuws

Live meepraten in de Europa League: Olympique Marseille - Atalanta
1
Live meepraten in de Europa League: AS Roma - Bayer Leverkusen
0
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
21
'Zinédine Zidane voldeed niet aan één kraakheldere eis van Bayern München'
5
Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
6
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
11

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties