Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Avontuur op Cyprus al na drie wedstrijden voorbij voor Mario Been

Laatste update:

Been wist zich in de tweede voorronde van het miljardenbal met APOEL nog wel te ontdoen van Dudelange uit Luxemburg, maar woensdag sloeg de ex-trainer van onder meer Feyenoord en NEC een modderfiguur met zijn elftal. APOEL ging met 1-0 onderuit tegen de kampioen van Roemenië en wacht zodoende volgende week een zware opgave. Naast Been is ook zijn assistent Damien Hertog ontslagen.

Been was pas sinds deze zomer actief op het eiland. De geboren Rotterdamer was vorig jaar als rechterhand van Dick Advocaat werkzaam bij Fenerbahçe. Eerder zwaaide hij als coach de scepter bij Excelsior, NEC, Feyenoord en Racing Genk. Bij die twee laatste clubs werd hij ook al op straat gezet door de clubleiding.

"De fans waren zeer teleurgesteld omdat wij een wedstrijd hebben verloren, op basis daarvan zijn wij ontslagen. Je kunt een wedstrijd verliezen in de Champions League, zeker tegen een goede ploeg uit het gerenommeerde voetballand Roemenië", zegt Been in een reactie tegen Voetbal International. "Ik dacht dat de president een geintje maakte toen hij het ontslag mededeelde. De president moest een statement maken naar de fans, hij verontschuldigde zich bijna."

Denk jij dat Mario Been geschikt is voor het trainersvak?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
0
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
0
Liveblog huldiging PSV: Selectie op bordes, Stadhuisplein uitzinnig van vreugde
32
'Bayern München schakelt definitief door naar Erik ten Hag'
30
Vitesse beleeft doorbraak in reddingsplan: Parry ziet af van claim
13
Live meepraten in de Eredivisie: Excelsior - NEC
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties