Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Avontuur van Van der Vaart bij Real Betis valt vooralsnog vies tegen

Laatste update:

In tegenstelling tot Van der Vaart had Ricky van Wolfswinkel wel een basisplaats bij Real Betis, maar de spits kon het verschil niet maken. Het was voor het eerst dat Van Wolfswinkel mocht starten; hij viel eerder twee keer in bij een competitiewedstrijd en wacht nog op zijn eerste doelpunt in Spaanse dienst. Datzelfde geldt dus voor Van der Vaart, die vanaf de zijkant zag hoe Athletic Club al na acht minuten op voorsprong kwam. Inaki Williams was de maker van het openingsdoelpunt.

Williams verdubbelde kort voor rust ook de marge en dit was een hele fraaie treffer; op aangeven van Raúl Garcia werkte Williams de bal achter zijn standbeen het doel in. Athletic kon vervolgens gemakkelijk verder uitlopen, maar ging niet goed om met de ruimte en kansen die het kreeg. Door een benutte strafschop van Ruben Castro werd het daardoor een kwartier voor tijd toch weer spannend (1-2), maar kort voor het einde zorgde Raúl Garcia voor de beslissing: 1-3.

Málaga
Eerder op de zondag ging Málaga met 1-0 onderuit bij Sporting Gijón: Adnane Tighadouini had een basisplaats bij de bezoekers, maar werd een kwartier na rust vervangen door Duda. Nordin Amrabat kwam in Gijón niet in actie. Het winnende doelpunt werd gemaakt door Barcelona-huurling Alen Halilovic, die met een verdekt schot zijn tweede goal van het seizoen maakte.

-

Meer nieuws

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
0
Vermoedelijke opstelling Ajax: Van 't Schip schuift door afwezigheid Bergwijn
0
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
0
Vermoedelijke opstelling PSV: Bosz kiest opnieuw tussen Tillman en Lozano
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
124

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties