Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ayoub: 'Als de club hem ziet als oplossing, kan ik dat alleen maar toejuichen'

Laatste update:

"Hij weet precies wat onze speelstijl is en kent de jongens heel goed. Het zou zeker een optie zijn om hem als hoofdtrainer aan te stellen" vertelt de middenvelder in gesprek met De Telegraaf. "Als de club dat ziet als een oplossing, kan ik dat alleen maar toejuichen."

De Jong stond tussen 1993 en 2007 als speler op het veld in de Galgenwaard en keerde in 2015 terug om de rechterhand van Ten Hag te worden. Na het einde van zijn actieve loopbaan werkte hij ook als jeugdtrainer in de Domstad en stond hij tussen 2013 en 2015 op eigen benen als hoofdtrainer van FC Eindhoven.

Denk jij dat Jean-Paul de Jong een goede keuze zou zijn voor FC Utrecht?

Meer nieuws

VZ Elftal van het Jaar: PSV domineert; ook Feyenoord goed vertegenwoordigd
68
De 11 namen die Mauricio Pochettino kunnen opvolgen bij Chelsea
5
Atalanta-speler Djimsiti oogst lof met sympathieke actie richting De Roon
1
Lookman beslist EL-finale voor Atalanta en beëindigt ongeslagen reeks Leverkusen
138
Schandalige taferelen in Tsjechië: fans op het veld op de vuist na bekerfinale
22
Feyenoord hoort 'nee' van trainer; Graham Potter nog steeds serieuze kandidaat
65

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties