Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ayoub doet boekje open over vermeend wangedrag van Berghuis bij Feyenoord

Laatste update:

"Hoe ik naar Depay kijk? Heel veel mensen vinden hem arrogant", opent Ayoub in gesprek met presentator Justus Dingemanse. "Heel veel mensen denken dat hij arrogant is, omdat het op beeld altijd anders is dan wanneer je met de persoon zelf bent. Ik persoonlijk heb alleen maar goede woorden over die meneer. Het is echt een topgozer, het is een lieve jongen. Ik weet dat hij ook altijd klaarstaat voor de mensen die hij om zich heen heeft. Hij heeft een aantal vrienden heel dichtbij. In een team is hij juist niet alleen met zichzelf bezig: hij is ook de eerste die erg positief is als er iets misgaat. Je zag het tegen de VS ook toen een balletje van Blind niet aankwam, want dan doet hij toch even zijn duim omhoog. Hij pept zijn medespelers altijd op. Zowel binnen als buiten het voetbal is het een goede jongen. Misschien heeft hij een bepaalde levensstijl, maar dat wil niet zeggen dat het een verkeerde gast is."

Ayoub speelde bij Feyenoord samen met Berghuis, die op het WK in Qatar vooralsnog genoegen moet nemen met een reserverol. "Hij is teleurgesteld, denk ik. Ik denk wel dat hij misschien dacht dat hij meer minuten zou krijgen op dit WK. Ik heb bij Feyenoord altijd een goede relatie met hem gehad. Het was ook toen gewoon een jongen die zei wat hij vond. Sommige mensen kunnen dat niet hebben. Je hebt dan sommige media die hem op een bepaalde manier gaan neerzetten, maar dat vind ik niet terecht. Als je hem een vraag stelt en hij zegt wat hij vindt, dan moet je hem daarop niet gaan afbranden. Hij neemt geen blad voor zijn mond en in het voetbal heb je gewoon 'een mannetje' nodig. Bij Feyenoord was hij al de man. In de camera kon het lelijk overkomen, maar in mijn ogen was het gewoon altijd heel duidelijk. Er waren ook geen andere teamgenoten die 'last' van hem hadden."

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Voetbalzone.nl (@instavoetbalzone)

Geconfronteerd met de vermeende 'vervelende trekjes' en zijn houding binnen de groep van Berghuis, nuanceert de 28-jarige middenvelder van Excelsior dat beeld. "Hij was toen een jongen die veel bepaalde. Hij was bepalend in het spel en hij liet het zien. Hij had ook wel mindere wedstrijden, maar ja. Het was toen ook wel lastig voor hem. Hij wilde na het kampioenschap van Feyenoord doorpakken en iets laten zien in de Champions League. Het is een winnaar. Als je als winnaar wordt teruggetrokken omdat er allerlei zaken binnen de club aan de hand zijn... Van Geel ging weg, Van Bronckhorst weg, weer nieuwe trainers... Daarmee stop je hem in zijn ontwikkeling. Het was natuurlijk heel gevoelig, maar ik begreep zijn keuze om naar Ajax te gaan. Hij wilde gewoon dát niveau aantikken. Hij wilde weer laten zien dat hij één van de betere is", aldus de huisanalyticus.

Meer nieuws

Joseph Oosting gaat live op tv in op contact met Feyenoord
4
Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
5
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
4
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
6
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
23

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties