Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ begint groepsfase met verliespartij in Belgrado

Laatste update:

Partizan Belgrado - AZ 3-2
AZ en Partizan speelden een ietwat rommelige openingsfase zonder gevaarlijk te worden. Na elf minuten kwam de thuisploeg plots op voorsprong: linksbuiten Aboubakar Oumarou torende na een afdraaiende hoekschop van Andrija Zikovic boven de tegenstand uit en kopte vol overtuiging raak. AZ was hierna van slag en kwam amper meer van de eigen helft af. Na 25 minuten kregen de Alkmaarders weer wat meer grip op de wedstrijd en na 34 minuten kwamen zij zelfs, weliswaar uit het niets, op gelijke hoogte in het Partizan Stadion.

Markus Henriksen gaf de bal na een vrije trap van Thom Haye laag voor en Jop van der Linden kon daardoor bij de tweede paal binnenschieten. De verdediger maakte zijn derde doelpunt in vijf Europese wedstrijden. De roodhemden konden evenwel niet lang van die 1-1 genieten, want zes minuten voor rust kwam Partizan weer op voorsprong. Oumarou profiteerde van een uitglijder van Mattias Johansson en kon daardoor na een voorzet van Miroslav Vulicevic afdrukken: 2-1.

Opvallend: de laatste veertien doelpunten die AZ incasseerde, werden allemaal in de eerste helft gemaakt. Beide partijen konden het publiek in het eerste kwartier van het tweede bedrijf niet vermaken, maar na 62 minuten kreeg het bezoek opeens de kans op de 2-2. Jeffrey Gouweleeuw kopte echter recht op de keeper. Dertien minuten voor tijd moest AZ met tien man verder door een tweede gele kaart voor Guus Hupperts en met tien man slaagde men er niet meer in om er een puntje uit te peuren tegen Partizan. Zivkovic maakte er 3-1 van en Markus Henriksen bepaalde de eindstand op 3-2.

ZONDE! AZ verliest bij Partizan Belgrado met 3-2! Positief: de Alkmaarders maken hun tweehonderdste doelpunt in Europees verband! #paraz #uel #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Athletic Club - FC Augsburg 3-1
Halil Altintop maakte het eerste doelpunt in Europees verband van Augsburg. Doelman Iago Herrerin keerde een schot van Alexander Esswein, in de rebound kopte Altintop tegen een verdediger aan, maar in tweede instantie vond hij het net wel. De bezoekers speelden een voortreffelijke eerste helft, gaven nauwelijks iets weg en kregen kansen om er 0-2 van te maken. Athletic Club rechtte in de tweede helft de rug en scoorde tweemaal: Aritz Aduriz tekende voor de gelijkmaker en bepaalde halverwege de tweede helft ook de stand op 2-1. Het slotakkoord was aan Markel Susaeta: 3-1.\

-
Denk jij dat AZ de volgende ronde bereikt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Chelsea - Tottenham Hotspur
1
'Mohamed Salah is de meest egoïstische speler die ik ooit heb gezien'
3
PSV'er Johan Bakayoko ziet alleen Jude Bellingham en Florian Wirtz voor zich
4
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Nachtmerrie voor Lucas Hernández: streep door EK en restant 2024
5
Vitesse haalt enkele uren na start crowdfundingsactie helft van streefbedrag op
31

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties