Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ begrijpt frustratie Ajax: 'Marco zei 'waarom gaat hij nou liggen?''

Laatste update:

Het contact tussen Moisander en Jóhannsson was minimaal en in de ogen van Frank de Boer werd er helemaal geen overtreding gemaakt. Ook een rode kaart leek zwaar gestraft, omdat Jóhannsson de bal niet meer leek te kunnen gaan halen en er dus geen sprake was van een echte scoringskans. Daar dacht Pol van Boekel anders over: de scheidsrechter trok een directe rode kaart.

Zelfs op de AZ-bank vond men dat zwaar gestraft. "Marco van Basten zei op de bank naast mij nog: 'Waarom gaat Aron nou liggen? Als hij doorgaat, loopt hij alleen op de keeper af.' Aan de andere kant: als hij het niet doet, zeggen wij op de bank ook dat hij er slimmer mee om moet gaan en moet leren spelen met dit soort dingen", zegt John van den Brom tegen De Telegraaf.

De coach van AZ wil van Jóhannsson geen 'matennaaier' maken en spreekt van 'een twijfeltje'. "Verder heeft Aron het ook slim gedaan. Net zoals Gill Swerts tegen Jetro Willems. Was dat nou slim, matennaaien of doe je het om te winnen? Want daar gaat het uiteindelijk om, hè?", aldus Van den Brom.

-
De rode kaart voor Niklas Moisander was gewoon terecht

Meer nieuws

Real Madrid mogelijk uren verwijderd van titel na schitterende goal Brahim Díaz
4
Bayern verliest Bundesliga-topper en beleeft slechte generale voor Real Madrid
7
Live meepraten in de Premier League: Manchester City - Wolverhampton W.
2
Live meepraten in LaLiga: Girona - FC Barcelona
6
Marco Reus geeft afscheidstournee meteen glans, ook Malen scoort
2
Bizar: Brugge-fan na flinke blunder door medesupporters (!) in elkaar geslagen
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties