Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ benieuwd naar reactie: 'Als Ajax een keer verliest, is het hommeles'

Laatste update:

Op dit moment draait het niet in Amsterdam en daar heeft John van den Brom weet van. Hij is benieuwd hoe Ajax reageert, na de 0-0 tegen Feyenoord en het daaropvolgende verlies bij Vitesse (1-0). "Ajax zal extra gemotiveerd zijn na hun nederlaag tegen Vitesse. Die ervaring heb ik daar. Als ze een keer verliezen is het hommeles, dat wordt niet geaccepteerd", legt de trainer uit op de clubwebsite van AZ.

"Ze hebben het momenteel moeilijk, mede ook door blessures. Het fijne is dat we tegen Ajax weten waar we aan toe zijn: ze spelen altijd op dezelfde manier", weet Van den Brom. Zelf heeft hij twee blessuregevallen in zijn spelersgroep: Celso Ortiz en Viktor Elm ontbreken. Wie er op de plek van Ortiz staat, wil de coach nog niet prijsgeven. Hij zegt wel te hopen, dat AZ beter gaat voetballen dan in de voorbije wedstrijden. De stap die Van den Brom gemaakt wilde zien worden, bleef uit.

"Toen we nog 4-4-2 speelden, creëerden we op een gegeven moment bijna geen kansen meer. Nu hebben we met buitenspelers meer diepte en ook de afspraken op het middenveld zijn makkelijker in te vullen omdat vrijwel alle tegenstanders ook met drie middenvelders spelen. We winnen wel en staan er op de ranglijst goed voor. De achterstand op de nummer vier is maar één punt. Er is dus nog geen reden om me zorgen te maken."

Eredivisie
Ajax
0 - 1
AZ
Wint AZ donderdag van Ajax, denk je?

Meer nieuws

Bizot gaat met Stade Brest de Champions League in na helpende hand Farioli
0
Mooi fragment: tranen over wangen bij Radio 1-commentator op slotdag Eredivisie
2
AS Roma houdt Lazio definitief onder zich en blijft hopen op Champions League
1
Perez en Vink zijn het roerend eens over wie beste aankoop in de Eredivisie is
7
Guardiola gaat direct na titelwinst in op onzekere toekomst bij Manchester City
21
Atlético Madrid moet op pijnlijke avond in eigen huis vier treffers incasseren
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties