Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AZ bereikt akkoord met Italianen en strijkt wederom miljoenen op'

Laatste update:

Torino heeft nog tot maandagavond 20.00 uur de tijd om zaken te doen met AZ en Pedullà verwacht dat de miljoenendeal voor het verstrijken van de transferdeadline wordt afgerond. La Gazzetta dello Sport wist zondag al te melden dat Idrissi op het lijstje van Torino stond en dat AZ minstens tien miljoen euro wenst te ontvangen voor de 23-jarige aanvaller, die sinds 2018 in Alkmaar speelt. Idrissi, wiens contract nog drie seizoenen doorloopt, staat op drie doelpunten in vier wedstrijden in deze jaargang van de Eredivisie.

In the Zone | Oussama Idrissi ging na het duel met Vitesse in op de transfergeruchten

Al-Nassr-aanvaller Nordin Amrabat liet zich zondag bij FOX Sports uit over de transferperikelen rondom Idrissi. "Ik ben deze week gebeld door een Italiaanse club over een speler uit de Eredivisie. Dan twijfelen ze, omdat ze de intensiteit van de Eredivisie niet kunnen vergelijken met de Serie A. Torino heeft me gebeld over Oussama Idrissi, die ze mogelijk gaan halen. Dan twijfelen ze over de intensiteit, over Nederland." Torino is volgens Amrabat niet alleen met Idrissi bezig. "Er zijn meer opties, Torino is met twee of drie spelers bezig." Naar verluidt zijn de Italianen ook in de markt voor Corinthians-aanvaller Mateus Vital en Kamano van Girondins Bordeaux. De Fransen zouden minimaal negen miljoen euro plus bonussen verlangen voor de aanvaller.

Directeur voetbalzaken Max Huiberts liet onlangs nog weten dat Marko Vejinovic, die is vertrokken naar het Poolse Arka Gdynia, de laatste speler is die AZ verlaat. "We zitten in de laatste week. Het moet wel heel bijzonder zijn, als we nu nog een speler wegdoen. Normaal gesproken gaan we echt niet meer meewerken." AZ rondde eerder deze zomer al een miljoenentransfer af, want Guus Til maakte voor achttien miljoen euro de overstap naar Spartak Moskou

Zou Oussama Idrissi een aanwinst zijn voor Torino?

Meer nieuws

De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
28
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
147
Real Madrid gaat naar finale dankzij spectaculaire late comeback tegen Bayern
346
PSV krijgt serieuze concurrentie in strijd om Driouech: bod ligt bij Excelsior
14
'Hij moet in de basis bij Oranje. Eerst was het Jerommeke, nu maakt hij je gek'
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties