Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ bevestigt blessurenieuws over onfortuinlijke doelman Mathew Ryan

Laatste update:

AZ moet het in de week van de waarheid dus stellen zonder de ervaren Ryan. Donderdag staat het beslissende Conference League-groepsduel met Legia Warschau op het programma en zondag wacht de competitiewedstrijd tegen PSV.

De ploeg van trainer Pascal Jansen sluit het seizoen volgende week woensdag af met een bekerwedstrijd bij HHC Hardenberg. Het is nog niet bekend of Ryan wel met Australië deel kan nemen aan de Azië Cup, die in januari aanvangt.

De ervaren sluitpost miste vooralsnog geen minuut deze jaargang. Hobie Verhulst lijkt zijn aangewezen vervanger. Verhulst was voor Ryans komst nog eerste doelman in Alkmaar. Vanwege zijn vele blunders besloot AZ echter de knip te trekken en Ryan naar Nederland te halen.

Hoewel ook Ryan niet feilloos is, oogt het sindsdien een stuk zekerder onder de Alkmaarse lat. Verhulst keepte daarna dan ook geen minuut meer in AZ 1.

Wel deed de Amsterdammer dit seizoen al wedstrijdritme op in het beloftenteam. Verhulst stond eind november nog onder de lat toen Jong AZ de leeftijdsgenoten van PSV met 1-2 opzijzette.

In totaal staat Verhulst op 35 duels in de hoofdmacht van AZ. Daarin behield de dertigjarige goalie tienmaal een clean sheet.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

AZ
Eredivisie
AZ
0 - 4
PSV

Meer nieuws

Te Kloese kan streep zetten door mogelijke trainer Feyenoord: 'Neig naar nee'
3
VZ Kort: Blessure Nathan Aké lijkt mee te vallen; meevaller voor Koeman
77
Hoe Feyenoord-target Schreuder Spanje in extase bracht met 'Dicki-taka-voetbal'
4
Reddingsplan van Vitesse op losse schroeven door GelreDome
23
De 15 namen die Kylian Mbappé kunnen opvolgen bij Paris Saint-Germain
6
VZ Team van de Week: Steven Bergwijn blinkt eindelijk weer uit bij Ajax
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties