Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ bevestigt: Calvin Stengs tekent contract bij OGC Nice

Laatste update:

"Calvin en AZ hebben veel voor elkaar betekend", zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts op de clubwebsite van de Alkmaarders. "We hebben genoten van zijn bijzondere kwaliteiten. Met zijn souplesse, doorzettingsvermogen en spelvreugde is hij een voorbeeld voor velen. Deze transfer is niet alleen een compliment voor Calvin zelf, maar ook voor de hele club en in het bijzonder de AZ-jeugdopleiding. Hij kwam als jonge jongen binnen bij AZ en vertrekt als voorbeeldprof en meervoudig international. We wensen Calvin heel veel succes in zijn verdere carrière."

L'Équipe onthult transfersom: Boadu wordt vierde duurste AZ-speler ooit

Slechts drie spelers werden ooit voor meer geld verkocht door AZ.Lees artikel

Stengs, die deze woensdag al niet meer in actie kwam in de oefenwedstrijd tegen KRC Genk, komt op de gedeelde vierde plaats te staan wat betreft de duurste uitgaande transfer van AZ. Eerder deze woensdag kwam naar buiten dat Myron Boadu ook voor vijftien mljoen euro vertrekt. De spits verhuist zo goed als zeker naar AS Monaco. In de top drie qua duurste transfers staan Vincent Janssen (voor 22 miljoen verkocht euro aan Tottenham Hotspur), Alireza Jahanbakhsh (voor 19 miljoen euro verkocht aan Brighton & Hove Albion) en Guus Til (voor 18 miljoen euro verkocht aan Spartak Moskou).

Met de vijftien miljoen euro die AZ ontvangt voor de verkoop van Stengs wordt volgens het Algemeen Dagblad niet gelijk een vervanger gehaald. Trainer Pascal Jansen geeft in eerste instantie het vertrouwen aan Hakon Evjen en Albert Gudmundsson op de rechtsbuitenpositie, zo klinkt het. In een eerder stadium werd al wel Vangelis Pavlidis, afkomstig van Willem II, binnengehaald van de spitspositie. Daarnaast werd verdediger Sam Beukema overgenomen van Go Ahead Eagles. AZ zoekt ook nog een nieuwe keeper, ondanks het feit dat Marco Bizot een transfer richting Olympiacos zag afketsen.

In de uitzending van De Oranjezomer werd dinsdagavond gereageerd op de mogelijke overstap van Stengs: "Wat zal AZ blij zijn als ze Boadu en Stengs kwijt zijn", stelde René van der Gijp. "Dit is echt hét moment. Als ze volgend seizoen weer een seizoen spelen als het afgelopen seizoen, ben je klaar. Nu zitten ze nog tegen het Nederlands elftal aan. Maar als ze nog zo'n seizoen spelen, is het klaar en kunnen ze naar Club Brugge." Johan Derksen was het daarmee eens. "Nu kunnen ze cashen."

Meer nieuws

Marco Bizot gooit EK-kansen te grabbel met gruwelijke blunder
0
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
16
NAC Breda zet met moeizame zege op Jong PSV grote stap richting play-offs
0
Vitesse heeft positief puntenaantal na eerste Eredivisie-thuiszege van het jaar
10
Scorende Thijs Dallinga en Ibrahim Cissoko bezorgen Toulouse drie punten
0
Dumfries sneert op kampioensfeest met opvallend spandoek naar Theo Hernández
51

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties