Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ bevestigt onderhandelingen over transfer Teun Koopmeiners

Laatste update:

"Dat wil niet zeggen dat we er al uit zijn", benadrukt Huiberts in gesprek met het weekblad. Diverse Italiaanse media meldden eerder dat Atalanta een vaste transfersom van vijftien miljoen euro heeft geboden op de 23-jarige middenvelder. Daar bovenop kunnen nog bonussen komen. "Op bedragen ga ik niet in", zegt Huiberts. Vooralsnog is Atalanta de enige club die zich concreet gemeld heeft bij AZ voor Koopmeiners.

Mocht de aanvoerder daadwerkelijk vertrekken uit Alkmaar, dan betekent dat niet automatisch dat Huiberts de transfermarkt op gaat op zoek naar een vervanger. "We hebben Fredrik Midtsjø nog en we hebben de contracten verlengd van Jordy Clasie en Tijjani Reijnders', vertelt hij. "Daarnaast gaan talentvolle middenvelders uit onze jeugdopleiding in de voorbereiding meedraaien met de A-selectie. We hebben voldoende goede middenvelders."

Koopmeiners werd eerder nog gelinkt aan AS Roma, maar lijkt nu voor een verhuizing naar Bergamo te kiezen. De middenvelder debuteerde in 2017 voor AZ, groeide uit tot aanvoerder en staat inmiddels op 43 doelpunten en 17 assists in 150 officiële wedstrijden. Als de transfer doorgang vindt, wordt hij ploeggenoot van Hans Hateboer, Marten de Roon en Sam Lammers.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
3
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
3
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
0
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
15
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties