Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ blij: 'Soms zit er eentje tussen die niet door grote clubs wordt ontdekt'

Laatste update:

Twee weken geleden debuteerde García tegen St. Vincent and the Grenadines als A-international en daarbij scoorde hij direct tweemaal. Hij kan nu al niet meer stuk in zijn thuisland en voor AZ is het een extra bevestiging dat het met García goud in handen heeft. Technisch directeur Max Huiberts zegt dat er dagelijks banden binnenkomen van talentvolle spelers en dat het altijd maar afwachten is hoe goed zulke spelers nu echt zijn.

Met García nam AZ de proef op de som, legt hij uit in het Algemeen Dagblad. Gedurende een zesweekse stage en in een oefenduel met Almere City FC liet García een goede indruk achter en dus contracteerde men hem. "Tja, soms zit er eentje tussen die niet door grote clubs wordt ontdekt. Door Dwight Yorke en andere spelers is het toch een bekend land in Engeland. Maar Levi hadden ze nog niet op de korrel", laat Huiberts trots weten aan het Algemeen Dagblad.

Zelf verbleef hij twee weken op Jamaica om García beter te leren kennen en de latere aanpassing goed te laten verlopen. Zelf zegt García dat het in Trinidad een gekkenhuis is als hij er verblijft. AZ wint er aan populariteit en iedereen wil iets tegen hem zeggen. De wedstrijden van de Alkmaarse club worden inmiddels live uitgezonden. "Ik kreeg enorm veel reacties na mijn wedstrijden."

Vind jij dat Levi García het tot nu toe goed doet bij AZ?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
68
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
12
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties