Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ blijft maar doordenderen en breidt indrukwekkende reeks verder uit

Laatste update:

Het publiek in De Koel was getuige van een spectaculaire openingsfase. AZ trapte het gaspedaal vanaf het eerste fluitsignaal flink in en zette de ene na de andere aanval op richting het doel van Delano van Crooij, die de zieke Lars Unnerstall verving onder de lat bij VVV. De sluitpost moest onder meer redden op een poging van dichtbij van Wout Weghorst, terwijl schoten van Thomas Ouwejan en Teun Koopmeiners rakelings voorbij zijn doel zeilden.

Ook VVV liet zich in aanvallend opzicht niet onbetuigd. De promovendus moest het initiatief weliswaar aan het bezoek laten, maar kwam er zo nu en dan bijzonder gevaarlijk uit. Torino Hunte faalde oog in oog met Marco Bizot, terwijl Ralf Seuntjens uit een lastige hoek de paal trof. In het laatste kwartier voor rust zakte het tempo, al kwam VVV nog wel tweemaal goed weg. Een doelpunt van Weghorst werd afgekeurd door scheidsrechter Bas Nijhuis vanwege een eerdere overtreding van Alireza Jahanbakhsh en niet veel later schoot Ouwejan van dichtbij voorlangs.

Na de onderbreking had AZ aanvankelijk moeite om tot kansen te komen. Jahanbakhsh beproefde na een uur spelen zijn geluk van grote afstand, maar zijn schot ging enkele centimeters naast het doel van Van Crooij. Even later kwam Guus Til een teenlengte tekort om een scherpe voorzet van de Iraans international binnen te lopen. De ploeg van Van den Brom voerde de druk richting het Venlose doel flink op en slaagde er in het laatste kwart alsnog in de wedstrijd naar zich toe te trekken. Ralf Seuntjens kopte eerst in eigen doel uit een hoekschop, waarna Pantelis Hatzidiakos de eindstand bepaalde met een fraaie volley.

-
Eindigt AZ dit seizoen in de top drie?

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
1
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
7
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
10
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties