Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Tamelijk opmerkelijk: AZ dreigt voor de vierde keer in jaar tijd speler kwijt te raken aan Bologna

Laatste update:

De Italiaanse journalist meldt het nieuws maandag op X. Ook Torino zit op het vinkentouw voor de linksback, maar Bologna heeft op het moment de beste papieren. Het is onbekend hoe Huiberts, technisch directeur in het AFAS Stadion, en de speler zelf tegen een mogelijke transfer aankijken.

Møller Wolfe heeft pas één seizoen bij AZ in de tas zitten, maar staat mogelijk dus nu al voor een vervolgstap. De Alkmaarders namen hem vorig jaar zomer voor 2,5 miljoen euro over van SK Brann uit Noorwegen.

In zijn ene seizoen in dienst van AZ groeide Møller Wolfe uit tot onbetwiste basisspeler. In zowel de Eredivisie als de UEFA Conference League miste de vleugelverdediger geen enkele wedstrijd. In totaal kwam Møller Wolfe vooralsnog 45 keer uit voor AZ, met 1 doelpunt en 2 assists tot gevolg.

De Noorse verdediger zou lang niet de eerste speler zijn die de overstap van AZ naar Bologna maakt, mocht het daadwerkelijk tot een transfer komen. Afgelopen jaar bewandelde een drietal spelers diezelfde weg.

In de zomer van 2023 transfereerde zowel Sam Beukema als Jesper Karlsson van AZ naar i Rossoblù. Het duo leverde de Alkmaarders een gezamenlijk bedrag van twintig miljoen euro op.

Afgelopen winterse transferperiode volgde Jens Odgaard zijn ex-teamgenoten. De aanvaller werd in eerste instantie gehuurd, maar in mei lichtte Bologna de bedongen optie tot koop van vier miljoen euro.

Altijd op de hoogte blijven van het belangrijkste voetbalnieuws? Word nu lid van het Voetbalzone WhatsApp-kanaal!

Meer nieuws

Pak 3x je inzet als Bart Verbruggen de 0 houdt bij Nederland-Oostenrijk!
0
'Als Weghorst de winnende maakt in de EK-finale kan ik niet helemaal blij zijn'
30
Real Madrid neemt afscheid van icoon die maar liefst 26 prijzen veroverde
17
Oranje kan beter eerste worden: 'Anders gek getikt door Duitsland en Spanje'
31
Deze Oranje-opponent was een jaar geleden nog amateurspeler en gymleraar
3
Kippenvel na EK-debuut met Oranje: 'Dat was waanzinnig, een jongensdroom'
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties