Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ gaat keepersprobleem oplossen met komst van WK-doelman

Laatste update:

Dat AZ het keepersgilde met Ryan wil versterken, mag geen verrassing heten. Trainer Pascal Jansen kan de komende tijd niet beschikken over de talentvolle reservedoelman Sem Westerveld. De twintigjarige sluitpost kampt met een knieblessure, al is het niet bekend hoe lang hij exact uit de roulatie is. Peter Vindahl, die zijn basisplaats dit seizoen kwijtraakte aan Hobie Verhulst, werd daarnaast in december verhuurd aan 1. FC Nürnberg.

Ryan beschikt bij Kopenhagen nog over een contract tot medio 2024. De 79-voudig international van Australië deed de afgelopen jaren de nodige ervaring op. Hij maakte in 2015 de overstap naar Europa met een transfer van Central Coast naar Club Brugge en verdedigde vervolgens het doel van onder meer Brighton & Hove Albion, KRC Genk en Valencia. Ook heeft hij drie duels voor Arsenal achter zijn naam staan. Op het WK in Qatar strandde Ryan als aanvoerder van Australië in de achtste finales tegen de latere wereldkampioen Argentinië (2-1).

De ervaren doelman was niet de eerste keus van AZ, dat ook geïnteresseerd was in Tomas Vaclik en Sean Johnson. Vaclik kwam vanwege schouderproblemen echter niet door de medische keuring, terwijl de Amerikaanse sluitpost Johnson het aanbod van AZ naast zich neerlegde. Vanwege de keepersproblemen zaten Rome Jayden Owusu Oduro (18) en Daniel Deen (19) zaterdagavond in het Eredivisie-duel met Vitesse (1-1) op de reservebank.

Meer nieuws

Ronald Koeman negeert smaakmaker: 'Moet eerst een jaartje Eredivisie spelen'
3
Quincy Promes onder voorwaarden vrijgelaten in Dubai
15
Alireza Jahanbakhsh had bijna voor een andere topclub dan Feyenoord gespeeld
11
'Laporta overweegt Xavi te ontslaan bij Barça na uitspraken op persconferentie'
33
'Girona wil doorpakken en grote naam presenteren als teamgenoot Daley Blind'
11
VZ Kort: Nederland grijpt naast organisatie WK 2027 voor vrouwen
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties