Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ gaat na prachtige vrije trap Trochowski onderuit

Laatste update:

AZ nam in de beginfase het initiatief, maar werd nauwelijks gevaarlijk en rondom het kwartier kwamen de bezoekers beter in de wedstrijd. Toch was de eerste grote mogelijkheid voor AZ: Dabney dos Santos nam de bal na een harde voorzet van Ben Rienstra mee het strafschopgebied in en schoot tegen de voeten van Marwin Hitz. De doelman moest hierna handelend optreden op een schot van Markus Henriksen. Hoewel AZ moest blijven oppassen voor de tegenstoten van Augsburg, leek de 1-0 in de lucht te hangen en Vincent Janssen had die bijvoorbeeld kunnen maken, maar de spits mikte over.

Augsburg liet zich in aanvallend opzicht enkel met wat afstandspogingen gelden, maar ging toch met een voorsprong de rust in. Piotr Trochowski krulde prachtig raak uit een vrije trap en liet Gino Coutinho kansloos: 0-1. De Duitser maakte zijn eerste doelpunt in Europees verband in 2.065 dagen en AZ zocht met een teleurgesteld gevoel de kleedkamer op. De roodhemden lieten zich echter niet uit het veld slaan en gingen na rust steeds beter voetballen. Henriksen en Rienstra schoten over, een inzet van Janssen miste overtuiging en na ruim een uur op de klok raakte Henriksen een voorzet vanaf rechts slechts half.

AZ had daarvoor eigenlijk al een strafschop moeten krijgen nadat Janssen naar de grond was getrokken door Ragnar Klavan. Naarmate de wedstrijd vorderde, kreeg Augsburg steeds minder te duchten van AZ en grote kansen op de gelijkmaker vielen er dan ook lange tijd niet meer te bespeuren. Namens FCA was Tobias Werner nog dicht bij de 0-2, maar de aanvaller kopte paal naast. Van den Brom hoopte met Guus Hupperts binnen de lijnen nog een punt uit het vuur te slepen, maar ook de invaller kon het verschil niet maken. Henriksen had met een volley nog wel de 1-1 op zijn schoen, maar Hitz redde met één hand.

Jammer, maar helaas! AZ verdient meer, maar blijft met lege handen achter tegen FC Augsburg: 0-1! #azaug #uel #instavoetbalzone

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


-
'AZ had ten minste één punt verdiend'

Meer nieuws

Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
13
Thomas Müller heeft opmerkelijk verzoek aan fans van Bayern: 'Kijk in je kast!'
1
Driessen weet waarom Alex Kroes Ajax-collega Van Praag niets kwalijk neemt
1
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
24
Manchester United is bereid om iedereen te verkopen, behalve deze drie spelers
28

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties