Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ haalt kampioenen naar Alkmaar: 'Ze komen gewoon terug'

Laatste update:

Tijdens het kampioensfeest lieten Boymans en Heymans doorschemeren ook komend seizoen graag in Tilburg te willen voetballen. Volgens Earnest Stewart is daar geen sprake van. "Ze komen gewoon terug", verzekert de technisch manager van AZ in het Algemeen Dagblad. Het is aan Marco van Basten, de opvolger van Dick Advocaat, om te bepalen of het tweetal ook na de voorbereiding in Alkmaar mag blijven.

Boymans, 24 jaar, was tot dusver dit seizoen goed voor liefst 27 doelpunten in de Jupiler League. Het contract van de aanvaller met AZ loopt nog een seizoen door. De drie jaar jongere Heymans, een verdediger uit België, kwam sinds februari twaalfmaal binnen de lijnen. Zijn verbintenis met de Alkmaarders loopt medio 2016 ten einde.

Meer nieuws

Donkere wolken boven Arnhem: licentiecommissie stelt Vitesse nieuwe deadline
9
Bondscoach Tedesco laat Courtois thuis voor EK: 'Wil geen pingpong spelen'
7
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
21
Matthijs de Ligt verliest race tegen de klok en mist CL-clash met Real Madrid
5
Zoon van Peter Bosz gaat in de Eredivisie aan de slag als hoofdscout
1
Dumfries reageert via Instagram op veelbesproken actie tijdens kampioensfeest
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties