Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ haalt nieuwe spits voor anderhalf miljoen euro naar Alkmaar

Laatste update:

AZ kreeg eind mei van Heracles toestemming om met Weghorst te praten, maar deed vervolgens een 'totaal oninteressant' bod, zo vertelde directeur Nico-Jan Hoogma. De clubs zijn er nu echter toch nog uitgekomen en zouden elkaar dus hebben gevonden in een som van anderhalf miljoen. Weghorst had in Almelo nog een contract tot de zomer van 2017.

De spits, die vorig seizoen twaalf keer scoorde in de Eredivisie, werd ook genoemd bij onder meer FC Groningen en een onbekende Engelse club. Weghorst is na Mats Seuntjens en Rens van Eijden de derde zomeraanwinst voor AZ. "Uit dit contract spreekt veel vertrouwen, dat is fijn", reageert Weghorst. "Er is aan mij nog genoeg te verbeteren en dat is waarom ik voor AZ heb gekozen. Ik denk dat ik hier op de juiste plek ben om me maximaal te ontwikkelen en dat is wat ik heel graag doe als voetballer en als mens. En uiteindelijk ben ik spits en een spits moet inderdaad één belangrijk ding doen en dat is scoren."

"Wout is een centrumspits van wie wij denken dat er nog veel rek in zit", zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts. "Afgelopen seizoen heeft hij bij Heracles Almelo bewezen dat hij doelpunten kan maken. Wout is balvast, goed met de rug naar de goal en mede door zijn lengte een goede kopper. Buiten zijn voetbalkwaliteiten is hij een echte winnaar. Je zie aan alles dat hij het maximale eruit wil halen."

Een foto die is geplaatst door Voetbalzone (@instavoetbalzone) op


Denk jij dat Wout Weghorst gaat slagen bij AZ?

Meer nieuws

Pascal Jansen voerde al 'twee prachtige gesprekken', onthult hij aan de NOS
1
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Stekelenburg noemt twee spelers die definitieve selectie Oranje niet gaan halen
10
NOS: Ajax zit unaniem op hetzelfde spoor en gaat voor één man
9
Studio Voetbal volledig eensgezind over speler van het jaar in Eredivisie
12
'Het publiek in Nice was al heel snel op het voetbal van Farioli uitgekeken'
14

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties