Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ haalt voormalig jeugdproduct van Feyenoord definitief terug naar Nederland

Laatste update:

Kasius, die in Alkmaar met rugnummer 30 gaat spelen, reageert op de clubwebsite van de Alkmaarders op de overstap. "AZ staat bekend om zijn ambities en de aanvallende manier van voetballen, wat erg goed bij mij past. In het buitenland heb ik veel dingen geleerd en ben ik volwassen geworden. Wel heb ik minder gespeeld dan vooraf gehoopt. Ook daarom ben ik blij om weer in Nederland te zijn. Ik ben een aanvallende back, die kan scoren en assists kan geven. Daarnaast zijn mijn snelheid en goede trap kwaliteiten van mij."

De rechtervleugelverdediger doorliep de jeugdopleidingen van Sparta, Feyenoord en ADO, alvorens hij zijn profdebuut maakte bij FC Utrecht. Na een huurperiode bij FC Volendam verdiende hij vorig jaar januari een transfer naar Bologna. Het afgelopen halfjaar kwam hij op huurbasis uit voor Rapid Wien, waar hij twee assists noteerde in twaalf wedstrijden.

Naast AZ was Club Brugge eveneens geïnteresseerd in de twintigjarige verdediger. De Belgische club was bereid om net als AZ een transfersom van drie miljoen euro voor de verdediger te betalen. AZ trok uiteindelijk aan het langste eind en heeft er een back-up voor Yukinari Sugawara bij. Hij was de enige echte rechtsback die trainer Pascal Jansen tot zijn beschikking had.

Dit artikel betreft een update van een eerder nieuwsbericht. De reacties onder het bericht kunnen daardoor minder actueel zijn.

Goede aankoop van AZ

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
2
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
33
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties