Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ haalt zelfverzekerde topscorer met bravoure uit Londen: 'Groot talent'

Laatste update:

Tankovic maakte afgelopen seizoen onder René Meulensteen zijn basisdebuut in de Premier League. Aan zijn doorbraak kwam echter snel een einde toen de Nederlander werd ontslagen en Felix Magath het voor het zeggen kreeg. Directeur voetbalzaken Earnest Stewart spreekt over de komst van 'een groot talent'. "Tankovic is technisch begaafd en beschikt over veel creativiteit. Met hem halen we tevens een jongen met bravoure naar AZ. Hij is zelfverzekerd en speelt daarom met bluf."

"In drie jaar tijd heb ik veel geleerd, maar voor mij was het tijd om daar weg te gaan. AZ was heel slagvaardig. Bij deze club kan ik leren van een legende als Marco van Basten", zegt Tankovic zelf via de officiële kanalen van AZ. "Mijn sterkste punten zijn mijn doelgerichtheid, techniek en visie. Ik creëer kansen voor anderen, maar ik scoor nóg liever zelf. De afgelopen twee seizoenen ben ik topscorer geworden van Fulham Onder-21. Hopelijk kan ik die lijn doortrekken."

Een goede versterking voor AZ

Meer nieuws

Van der Vaart vraagt Van Basten op de man af: 'Zou jij Ajax willen helpen?'
9
Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik me zo aan gestoord joh...'
6
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
12
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
152

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties