Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

AZ handelt sneller dan Feyenoord en legt bod neer voor Sven Mijnans

Laatste update:

De 22-jarige spelmaker beleeft dit jaar zijn absolute doorbraak op Het Kasteel. Met drie goals en vijf assists in negentien Eredivisie-wedstrijden - zijn hoogste productie ooit - heeft hij een flink aandeel in de huidige zesde plaats van Sparta. Dat ontging ook AZ niet. De Alkmaarders willen Mijnans zo snel mogelijk naar het AFAS Stadion halen, maar ondervinden forse concurrentie uit de Bundesliga. Ook Feyenoord informeerde al naar de middenvelder uit Spijkenisse, maar ziet voor hem vooral een toekomstige rol weggelegd.

Bij AZ is er direct perspectief op speeltijd voor Mijnans, ondanks dat het met Dani de Wit en Djordje Mihailovic al twee nummers 10 in de selectie heeft. Het is vooralsnog onbekend welk bedrag de Alkmaarders voor de linkspoot willen neerleggen. Mijnans speelt momenteel zijn derde seizoen op het hoogste niveau en werd opmerkelijk genoeg pas op achttienjarige leeftijd opgepikt door Sparta bij de amateurs van VV Spijkenisse. Daarvoor had hij een seizoen bij ADO Den Haag in de jeugdopleiding gespeeld. Inmiddels staat de teller op 86 optredens, waarin hij 8 goals en 12 assists liet aantekenen.

Na afloop van het duel bij NEC (1-1) erkende Sparta-trainer Maurice Steijn voor de camera van ESPN al dat er ook serieuze interesse van Feyenoord is. "Het is mij wel bekend dat er interesse is voor Mijnans", stelde de oefenmeester, die tevens bevestigde dat Feyenoord niet de enige club met interesse is. "Ik hoop dat hij blijft, want wij zijn aan een heel mooi seizoen bezig, waarin hij een belangrijke pion is voor ons. Maar je weet ook dat Sparta een club is waar spelers zich ontwikkelen en dat als er clubs voorbijkomen voor bepaalde spelers, je ze moet laten gaan. Daar leeft Sparta van. Dat weet je van tevoren. Hij kan de stap zeker aan. Hij heeft zich heel goed ontwikkeld in heel veel aspecten. Ik denk dat hij wel klaar is voor een nieuwe stap."

Meer nieuws

Sporting Portugal kan landstitel ruiken na spectaculaire comeback tegen Porto
2
V/d Vaart ziet belangrijkste man bij PSV: 'We onderschatten hoe goed hij is'
3
Van Hanegem ziet aanwinst voor gehele Nederlandse top bij Sparta rondlopen
5
Word lid van onze WhatsApp Channels en mis niets meer van jouw favoriete club!
8
Kenneth Perez waarschuwt Arne Slot: 'Die komt geen lantaarnpaal voorbij'
19
Brighton ademt zelfspot en nomineert Burnley-speler voor Doelpunt van de Maand
1

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties