Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AZ hernieuwt belangstelling voor Deense back met Amerikaanse roots'

Laatste update:

Esbjerg verlangde afgelopen zomer anderhalf miljoen euro voor de 23-jarige vleugelverdediger, maar AZ was niet bereid om aan die vraagprijs te voldoen. De situatie is echter veranderd: Laursen kwam het voorbije half jaar vanwege de ziekte van Pfeiffer en een lichte spierblessure weinig in actie en is daardoor in waarde gedaald. AZ heeft een bod van ruim en half miljoen euro uitgebracht.

De voormalig jeugdinternational van Denemarken, die werd geboren in de Verenigde Staten, staat te boek als een aanvallend ingestelde back die ook verdedigend zijn mannetje staat. Laursen moet in Alkmaar de concurrentie aangaan met Mattias Johansson, die momenteel eerste keus is op de positie rechts achterin.

Huiberts
De komst van Laursen lijkt vooralsnog echter niet aan de orde. Directeur voetbalzaken Max Huiberts ontkent in gesprek met Voetbal International dat AZ een bod heeft uitgebracht op de verdediger. Hij laat tevens weten dat de vervanging van Mounir El Hamdaoui, die plotseling vertrok, momenteel geen prioriteit heeft. De spits vertrok zaterdag halsoverkop naar Umm Salal SC uit Qatar.

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
10
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
4
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
15
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties