Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'AZ is een echte club en Vitesse is bezig om weer een club te worden'

Laatste update:

"Ze hebben bij Vitesse maken gehad met eigenaren binnen de club, waarin veel spelers op huurbasis kwamen en dan met name van Chelsea. Dat hebben ze, ik zou bijna zeggen gelukkig, wat teruggedrongen. Zo kunnen ze ook weer wat spelers vanuit de opleiding een kans geven. Dan wordt het wat meer Vitesse en dat vind ik goed om te zien", aldus Van den Brom, die eraan toevoegt dat de lege plekken in het stadion van de Arnhemmers het imago van Vitesse geen goed doet. "AZ is verder. Ik denk dat AZ een echte club is, terwijl Vitesse bezig is om weer een club te worden."

De voormalig international van het Nederlands elftal stelt dat hij prettig kan werken bij AZ, maar dat het nog onduidelijk is of de club in staat zal zijn om binnen vijf jaar een prijs te winnen. Over een vervolgstap denkt Van den Brom momenteel nog niet na: "Ik ben volledig hier met mijn gedachten en ideeën. Ik wil graag onderdeel zijn van de ambitie om hier een prijs te winnen. Iedereen wil altijd hoger, beter en verder, maar ik zit prima hier bij AZ. Ik heb het naar mijn zin en de voorwaarden om te werken zijn goed."

Meer nieuws

Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
1
Advocaat noemt opvallende naam voor opvolging Slot: 'Hij lijkt me zeer geschikt'
14
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Jamie Vardy gidst Leicester City naar kampioenschap in Championship
7
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
22
Van der Gijp acht slechts één Feyenoorder goed genoeg voor Liverpool
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties