Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ is klaar in Europa na nederlaag tegen Partizan

Laatste update:

AZ mocht in de beginfase het spel maken en probeerde de tegenstander vroeg onder druk te zetten. De thuisploeg kreeg zijn eerste echte mogelijkheden na een klein kwartier toen drie schoten werden geblokt. Na twintig minuten had de 1-0 alsnog kunnen vallen, ware het niet dat Dabney dos Santos vanuit een moeilijke hoek en vanuit de draai slechts een zwak schot kon produceren. AZ werd sterker en kreeg na ruim een half uur opnieuw een goede kans: Alireza Jahanbakhsh schoot echter wild over.

De roodhemden hadden een licht overwicht en Partizan kwam er enkele keren relatief gevaarlijk uit, bijvoorbeeld toen Nikola Ninkovic net niet kon worden bereikt. In de slotminuten van het eerste bedrijf zette Partizan nog even aan: voormalig Feyenoorder Stefan Babovic schoot na slecht wegwerken van de verdediging naast. AZ kwam dan ook met de schrik vrij en begon uitstekend aan het tweede deel, want binnen drie minuten was het raak. Dabney dos Santos kreeg in de zestien de ruimte om uit te halen en vond de verre kruising.

AZ ging op jacht naar de 2-0 en vond die bijna toen Vincent Janssen in het zijnet schoot. Drie minuten later, in minuut 65, werd het 1-1: Aboubakar Oumarou kon na een voorzet van Ninkovic ongehinderd met het hoofd scoren en diezelfde Ninkovic liet even later een enorme kans op de 1-2 liggen. Hij werd weggestuurd na een counter en stiftte ruim naast en Oumarou slaagde er na 79 minuten evenmin in om met een boogbal te scoren. AZ kreeg nog maar één kans: Celso Ortiz trapte van afstand naast. In de slotminuut ging het helemaal mis voor AZ: Andrija Zivkovic schoof na een voorzet van Oumarou raak voor de 1-2.

-
Een terechte zege voor Partizan Belgrado?

Meer nieuws

'FC Barcelona weet welke twee spelers de voorhoede beter kunnen maken'
2
Vermoedelijke XI PSV: Eindhovenaren op jacht naar puntenrecord van Cruijffs Ajax
13
Simons maakte slechte beurt bij PSV: 'Wie denk je wel dat je bent, snotneus'
13
Vermoedelijke XI Feyenoord: Santiago Gimenez en Quinten Timber twijfelgevallen
7
Vermoedelijke XI Ajax: droomaanval Berghuis - Brobbey - Bergwijn weer mogelijk
33
De Italiaanse regista die zelfs wandelend alle tegenstanders te snel af was
46

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties