Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ is niet happig op vertrek: 'Ik heb wel echt met hem te doen'

Laatste update:

"Ik heb echt wel met hem te doen, ik snap heel goed dat zijn situatie niet fijn is", vertelt technisch directeur Max Huiberts in gesprek met het Noordhollands Dagblad. "Thomas heeft twee jaar fantastisch voor ons gepresteerd en ik vind hem nu nog steeds een heel belangrijke waarde voor onze selectie, al zal hij dat zelf anders zien."

Huiberts wil Ouwejan met het oog op een eventuele schorsing of blessure bij Wijndal bij de groep houden als 'gelijkwaardige vervanger': "Dat is Thomas. Dus hoe vervelend dat ook voor hem is, we hebben hem nodig bij een blessure of een schorsing van Owen." Ouwejan gaf afgelopen zomer al aan open te staan voor een vertrek uit het AFAS Stadion, maar van een transfer kwam het uiteindelijk niet.

"Daar kunnen wij als club niets aan doen. Ik ben niet degene die een speler verkoopt. Linksbacks worden veel gezocht en Thomas heeft twee jaar lang geweldig gespeeld. Dan zou je zeggen dat er heel veel belangstelling voor hem zou moeten zijn", gaat Huiberts verder. AZ ontving echter geen officieel bod op de verdediger en Ouwejan hoeft ook deze maand wat zijn club betreft niet per se weg: "We denken echt wel mee met hem, maar het zou raar zijn als we nu, een half jaar later, maar even heel gemakkelijk gaan meewerken aan een vertrek."

Vind jij dat AZ Thomas Ouwejan aan boord moet houden?

Meer nieuws

'Arne Slot wil PSV'er als eerste aanwinst naar Liverpool halen'
20
Juventus komt in 8 minuten tijd terug van 3-0 achterstand tegen Bologna
5
Davids noemt De Ligt als optie op totaal andere positie in het Nederlands elftal
16
PSV is erg geïnteresseerd en wil mogelijk zakendoen met Bayern München
4
The Athletic noemt één ex-Feyenoorder waarmee Liverpool over Slot sprak
1
Marco van Basten ziet 'vreemde gang van zaken' rond Van 't Schip bij Ajax
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties