Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

AZ komt drie maanden na mondeling akkoord pas met definitieve bevestiging

Laatste update:

Tijdens de nieuwjaarsreceptie in januari werd al duidelijk dat AZ en Jansen een mondeling akkoord hadden bereikt over een nieuwe verbintenis. "Vanmorgen zijn we gaan zitten en eigenlijk waren we er vrij snel uit", verklaarde de trainer toen. "Ik voel me hier zeer gewaardeerd en ik heb een prachtige spelersgroep. Wat wil een trainer nog meer?" Drie maanden later is het dus van een definitieve verlenging gekomen.

Meer: Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ

Jansen maakt momenteel een prima seizoen door met AZ. De Alkmaarders staan in de kwartfinale van de Conference League, waarin het Anderlecht zal treffen. De huidige nummer vier van de Eredivisie schakelde in de vorige ronde het Lazio van Maurzio Sarri uit dankzij twee overwinningen (1-2 in Rome, 2-1 in Alkmaar) en hoefde geen tussenronde te spelen, omdat het de groepsfase winnend afsloot.

De AZ-trainer werkte in het verleden onder meer bij Vitesse, Sparta Rotterdam en PSV, voordat hij in 2018 in Alkmaar neerstreek. Bij de Eindhovense club werd hij vorig jaar genoemd als mogelijke opvolger van Roger Schmidt. Het bestuur van PSV koos uiteindelijk niet voor Jansen, want Ruud van Nistelrooij kreeg de voorkeur in het Philips Stadion. De verlenging van Jansen maakt duidelijk dat AZ de ingezette koers door wil zetten, want hoofd opleidingen Paul Brandenburg tekende onlangs ook al bij.

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties